Jasper v.
De Silvertip Fibre zegt het eigenlijk al, hij is gemaakt voor de echte Silverback Alpha Men Gorilla. Hij ligt goed in de hand, is stevig en verliest hierdoor niet zijn haren. Ook is de kwast heerlijk zacht maar dat doet hem niet af in zijn stoere uitstraling. Hierdoor behoudt de kwast zijn elegantie en kwaliteit. Gorrilla's: Gorilla’s leven in een haremstructuur. Dat betekent dat meerdere volwassen vrouwen (drie tot zes) met hun jongen samenleven met één volwassen man. Deze man wordt de zilverrug genoemd. Het is de taak van de zilverrug om de groep te leiden en te beschermen. Wanneer hij dat goed doet, dan zullen de volwassen vrouwen bij hem blijven. Doet hij het slecht, dan kunnen de vrouwen overstappen naar een andere zilverrug die beter aan hun verwachtingen voldoet. Dus, wees zuinig op je kwast want alleen zo blijf jij de Silverback Alpha Men Gorilla voor de vrouwen.
01 Apr 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Classic (21 mm) - Silvertip Fibre® - Zwart

€48,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Productinformatie:

De klassieke scheerkwast van Muhle met een handvat gemaakt van zwart Edelhars De kwast is uitgevoerd met Silvertip Fibre kwastharen, de absolute top op het gebied van synthetische kwastharen.

Het handvat van deze scheerkwast is het klassieke design van Muhle en heeft zich door de jaren heen bewezen door het best verkopende vorm scheerkwast van Muhle te zijn. De kwast ligt lekker in de hand en met de inkeping aan de onderzijde makkelijk op te bergen in de speciaal daarvoor ontworpen scheerkwasthouders.

Deze scheerkwast is verkrijgbaar is 3 groottes:

- Maat S, 19 mm
- Maat M, 21 mm
- Maat L, 23 mm

Dit type scheerkwast is in meerdere vormen, groottes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Kwastharen:

Silvertip Fibre (Synthetisch)
Synthetische kwasten die het Silvertip label mogen dragen, de absolute top op het gebied van synthetische kwasten. De flexibiliteit en de stugheid van deze haren is nauwelijks te onderscheiden van de Silvertip. De Silvertip Fibre kwasten worden met de hand in elkaar gezet en zijn van zulke hoge kwaliteit dat ze Silvertip kwasten evenaren.

Het verschil tussen de Silvertip Fibre en de Silvertip Dassenharen kwasten zit hem in de vochtopname van de kwasten. Deze is bij dassenhaar zo hoog dat deze niet valt te evenaren met een synthetische kwaliteit. Silvertip Fibre is ideaal voor diegene die geen dassenhaar wil gebruiken, maar toch een top kwaliteit scheerkwast wil.

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen