Je beoordeling toevoegen
-10%

Scheermonnik 
Premium Scheerkwast Klaas - Eik

€51,50
€46,35
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

Creëer een rijk en romig schuim met deze Premium Scheerkwast van Scheermonnik. De scheerkwasten van Scheermonnik worden volledig met de hand gemaakt in Nederland en is zijn vrijwel altijd gemaakt met hout uit Nederlandse tuinen.

Voor de kwastharen heeft Scheermonnik gebruik gemaakt van synthetische haren. Deze synthetische haren nemen gemakkelijk water op, kunnen tegen een stootje en gaan in vergelijking veel langer mee dan dierlijke kwastharen.

Buiten het opkloppen van een goed schuim, hebben de kwastharen nog meer functies. De haren reinigen namelijk je gezicht, verwijderen dode huidcellen, hebben een masserend effect en zetten de haren van je baard recht overeind zodat deze gemakkelijker te scheren zijn.

Het handvat van de kwast is volledig met de hand gemaakt. Daarnaast is deze 3 keer behandeld met een speciale coating om de houtstructuur naar boven te halen en om het handvat waterdicht te maken. Het handvat is gemaakt van natuurlijk eikenhout wat de kwast een klassieke uitstraling geeft. De kwast heeft een een speciale vorm die fijn in de hand ligt en zorgt voor veel grip tijdens het opschuimen.

Afmetingen:

Diameter haren:24mm
Hoogte haren:52mm
Hoogte handvat:60mm
Breedte handvat:38mm
 1. Doop de top van de scheerkwast voorzichtig in heel weinig water. Een paar druppels is genoeg, vooral niet de scheerkwast onderdompelen.
 2. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep in een scheerkom.
 3. Klop de zeep op tot een mooi schuim vormt. Hier heb je minstens 30 seconden voor nodig. voeg indien nodig nog een aantal druppels water toe.
 4. Breng het schuim op de kwast met draaiende bewegingen aan op de baard.
 5. Geef het schuim even de tijd om zijn werking te doen.
 6. Begin met scheren.

Kenmerken

 • Handgemaakt

 • Synthetische kwastharen

 • Gaat lang mee

 • Geeft de baardharen een "lift"

 • Heeft een fijne vorm

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen