Je beoordeling toevoegen
-30%

Scheermonnik 
Premium Scheerkwast - Max

€51,50
€36,05
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De scheerkwast is een van de belangrijkste hulpmiddelen tijdens het maken van een schuim op traditionele wijze. Met deze Premium Scheerkwast van Scheermonnik creëer je een rijk en romig schuim.

Het handvat van de kwast heeft een minimalistisch, modern ontwerp en is gemaakt van iepen-, eiken-, esdoorn-, gouden regen- of taxushout wat de kwast een traditionele twist geeft. Daarnaast is het handvat volledig met de hand gemaakt in Nederland en is deze 3 keer behandeld met een speciale coating. Deze coating haalt de houtstructuur naar boven en zorgt ervoor dat de kwast waterbestendig is.

De haren van de kwast zijn synthetische kwastharen. Deze synthetische haren nemen gemakkelijk water op, kunnen tegen een stootje en gaan zelfs veel langer mee in vergelijking tot dierlijke kwastharen. 

Naast het creëeren van een rijk schuim, hebben de haren ook nog andere voordelen. Zo reinigen de haren je gezicht, verwijderen ze dode huidcellen, hebben ze een masserend effect en geven ze je baardharen een "lift" wat ervoor zorgt dat de baardharen gemakkelijker af te scheren zijn.

Afmetingen:

Diameter haren:24mm
Hoogte haren:52mm
Hoogte handvat:57mm
Breedte handvat:38mm
 1. Doop de top van de scheerkwast voorzichtig in heel weinig water. Een paar druppels is genoeg, vooral niet de scheerkwast onderdompelen.
 2. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep in een scheerkom.
 3. Klop de zeep op tot een mooi schuim vormt. Hier heb je minstens 30 seconden voor nodig. voeg indien nodig nog een aantal druppels water toe.
 4. Breng het schuim op de kwast met draaiende bewegingen aan op de baard.
 5. Geef het schuim even de tijd om zijn werking te doen.
 6. Begin met scheren.

Kenmerken

 • Heeft een stijlvol, modern ontwerp

 • Gemaakt van gouden regen hout

 • Synthetische kwastharen

 • Waterbestendig

 • Met de hand gemaakt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen