Je beoordeling toevoegen
-40%

Scheermonnik 
Premium Scheerkwast - Synthetisch - 24mm

€51,50
€30,90
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

De scheerkwast is een van de belangrijke hulpmiddelen bij het klassieke scheren. Met deze scheerkwast van Scheermonnik creëer je een mooi schuim die zorgt voor een comfortabele scheerbeurt.

Het handvat van de kwast is gemaakt in Nederland. Deze is 3 keer behandeld met een speciale coating om de houtstructuur naar boven te halen en om het handvat waterdicht te maken. Het handvat is gemaakt van natuurlijk eikenhout die het handvat een klassieke uitstraling geeft. Daarnaast heeft het handvat een speciale vorm waardoor de kwast fijn in de hand ligt.

Voor de kwastharen heeft Scheermonnik gebruik gemaakt van synthetische haren. Deze synthetische haren laden zicht snel op en functioneren net zo goed als dieren haren, maar gaan in vergelijking veel langer mee.

Buiten het opkloppen van een goed schuim, hebben de kwastharen nog meer functies. De haren reinigen namelijk en gezicht, verwijderen dode huidcellen, masseren het gezicht en zetten de haren van je baard recht overeind zodat deze gemakkelijker te scheren zijn.

 

Afmetingen:

Diameter haren:24mm
Hoogte haren:52mm
Hoogte handvat:57mm
Breedte handvat:38mm
 1. Doop de top van de scheerkwast voorzichtig in heel weinig water. Een paar druppels is genoeg, vooral niet de scheerkwast onderdompelen.
 2. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep in een scheerkom.
 3. Klop de zeep op tot een mooi schuim vormt. Hier heb je minstens 30 seconden voor nodig. voeg indien nodig nog een aantal druppels water toe.
 4. Breng het schuim op de kwast met draaiende bewegingen aan op de baard.
 5. Geef het schuim even de tijd om zijn werking te doen.
 6. Begin met scheren.

Kenmerken

 • Gemaakt van natuurlijk eikenhout

 • Ligt fijn in de hand

 • Heeft synthetische haren

 • Gaat lang mee

 • Creëert een mooi schuim

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen