Je beoordeling toevoegen
-10%

Scheermonnik 
Premium Scheerkwast Tom - Gouden Regen

€51,50
€46,35
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

Tijdens het creëeren van een scheerschuim op de traditionele wijze, is een scheerkwast een van de belangrijkste hulpmiddelen. Met deze Premium Scheerkwast van Scheermonnik produceer je een rijk schuim waarmee je kunt genieten van een comfortabele scheerbeurt.

De synthetische kwastharen functioneren net zo goed als dierlijke kwastharen. De synthetische haren nemen namelijk gemakkelijk water op, kunnen tegen een stootje en gaan zelfs veel langer mee in vergelijking tot dierlijke kwastharen. 

Naast het opkloppen van een schuim, hebben de kwastharen nog meerdere functies. De haren reinigen namelijk je gezicht, verwijderen dode huidcellen, hebben een masserend effect en zetten de haren van je baard recht overeind zodat deze gemakkelijker te scheren zijn.

Het handvat van de kwast heeft een handige vorm die fijn in de hand ligt. Dit zorgt voor de optimale grip en controle tijdens het opkloppen van je scheerschuim. Daarnaast is het handvat gemaakt van gouden regen hout en heeft deze een speciale coating welke de houtstructuur naar boven haalt en de kwast waterbestendig maakt. De kwast is volledig met de hand gemaakt in Nederland.

Afmetingen:

Diameter haren:24mm
Hoogte haren:52mm
Hoogte handvat:65mm
Breedte handvat:38mm
 1. Doop de top van de scheerkwast voorzichtig in heel weinig water. Een paar druppels is genoeg, vooral niet de scheerkwast onderdompelen.
 2. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep in een scheerkom.
 3. Klop de zeep op tot een mooi schuim vormt. Hier heb je minstens 30 seconden voor nodig. voeg indien nodig nog een aantal druppels water toe.
 4. Breng het schuim op de kwast met draaiende bewegingen aan op de baard.
 5. Geef het schuim even de tijd om zijn werking te doen.
 6. Begin met scheren.

Kenmerken

 • Synthetische kwastharen

 • Gaat lang mee

 • Ligt fijn in de hand

 • Waterbestendig

 • Handgemaakt in Nederland

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen