Terug
2 products
Terug
2 products

Scheermonnik

Scheermonnik ontwikkelt producten voor de meest comfortabele scheerbeurt volgens de traditionele manier. De traditionele manier houdt in dat je nat scheert door zelf scheerzeep op te kloppen met een scheerkwast. Scheermonnik is gevestigd in Bergen, Nederland en met de hand maken zij ambachtelijke batches. Alle verschillende onderdelen van de productie worden met passie uitgevoerd en er worden enkel materialen gebruikt die het beste zijn voor je baard, voor je huid en voor de planeet. 

 

Het ontstaan van Scheermonnik

Voor het jaar 2016 bestond er in Nederland nog geen geproduceerde ambachtelijke zeep. Ron Valeri, een echte “Delftenaar” is de oprichter van Scheermonnik en had voor die tijd al contact met ambachtelijke producten van onder andere koffiebonen. Hier deed hij eerst inspiratie op, leerde en ging vervolgens zelf aan de slag. Aan de slag met zijn passie: scheerzeep maken. 

Twee jaar vlogen voorbij maar uiteindelijk had Ron de formule uitgevonden voor de ambachtelijke scheerzepen van Scheermonnik. Doordat deze scheerzeep uitgevonden was in Delft, heette de eerste batches dan ook ‘Delfts Wit’, als verwijzing naar het bekende Delfts Blauw. De tweede batches heette Delfts Donderslag, omdat deze in de neus binnen zou komen met een ware klap. 

Op de zeepblikken staat, erg herkenbaar, de Grote Kerk van Delft. Hier wordt het ambachtelijke ‘monnikenwerk’ benadrukt. De zepen van Scheermonnik werden wereldwijd met veel lof ontvangen. Ondertussen is het Nederlandse merk overgenomen door Henri van Gool, die Scheermonnik verder uit wil bouwen. 

 

Scheerproducten van Scheermonnik

Scheermonnik heeft veel verschillende varianten van scheerzeep en scheerkwast. Ook hebben ze een scheerkwasthouder, een scheerset en meerdere opties van een safety razor. Alles om jouw meest comfortabele scheerbeurt te faciliteren!

 

Scheermonnik producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Scheermonnik? Bestel dan jouw Scheermonnik scheerproducten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!