Je beoordeling toevoegen
-6%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave - Vulcano

€58,80
€55,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Scheerzeep Vulcano
De vulcano scheerzeep van Abbate Y La Mantia heeft een verrassende chilipeper geur zonder de branderige effecten. De zeep bevat olijfolie en is rijk aan verzachtende eigenschappen die de huid voedden en de natuurlijke vochtbalans balanceren. Ook heeft de zeep een verzachtend effect op gevolgen van het scheren zoals roodheid. De zeep is ook geschikt voor de gevoeligere huid.

Aftershave Lotion Vulcano
Deze lotion van Abbate Y La Mantia heeft een verrasende geur van chilipeper. De geur bevat geen capsine waardoor deze niet zorgt voor een branderig gevoel. De aftershave heeft een nieuwe 100% biologische en vegetarische formule die niet is gemaakt van ethylalcohol, maar van een gist. De aftershave zit in een speciale UV-tegenhoudende fles om de lotion te beschermen en de perfecte balans te behouden. De lotion is vrij van parabenen en is niet getest op dieren.

Saffraan van Abbate A La Mantia
De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
  2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
  3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
  4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
  5. Begin met scheren.
  6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
  7. Breng de aftershave lotion aan.

Kenmerken

  • Heeft een verrassende chilipeper-geur

  • Zorgt voor een perfect scheerresultaat

  • Bevat saffraan

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen