Terug
10 products
Terug
10 products

Scheerolie

 

Wat is scheerolie?

Olie wordt al eeuwen gebruik om mee te scheren. Het zorgt voor een laagje op de huid, voedt de huid en maakt haartjes zachter. Nog een voordeel van scheerolie is dat het minder schadelijke en chemische ingrediënten bevat dan andere scheerprocuten. 

 

Waarom een scheerolie gebruiken?

Het gebruik van een scheerolie kost over het algemeen minder werk. je hoeft geen scheerzeep- of creme op te schuimen. Ook kun je beter zien wat je precies scheert doordat het een doorzichtig product is. Dit maakt het uitermate geschikt voor het scheren van bakkebaarden en snorren. Veel mannen gebruiken een scheerolie ook omdat het geen chemische ingrediënten bevat zoals bijvoorbeeld een scheerschuim uit een bus. 

 

Wat is de beste scheerolie? 

Er zit niet een wereld van verschil tussen de soorten scheerolie bij The Alpha Men. Het assortiment bij The Alpha Men is al een selectie van de beste merken die er te krijgen zijn voor de man. Mocht je toch een goede keuze willen maken kijk dan vooral naar scheer olie die enkel natuurlijke olien bevat en geen toegevoegde parfum of kunstmatige stoffen.