The Goodfellas' Smile
€27,95
-40%
€31,95
€19,17
-25%
€19,90
€14,90

Scheer tools

Deze artikelen zijn onmisbaar voor elke barbier en elke man die zichzelf thuis scheert. Het is immers belangrijk om jezelf thuis net zo comfortabel te kunnen scheren als op de authentieke barberstoel. Tijd om alle fijne producten die je bij de barbier vindt, naar jouw eigen huis te brengen. 

 

Verschillende barber tools

Voor de volledige scheerervaring moet je de juiste tools in huis hebben. Lees je daarom goed in over alle producten en zorg ervoor dat jij de juiste match vindt voor jouw levensstijl, huidtype, haargroei en haardikte. 

 

Tondeuse, bodygroom en trimmer

Een tondeuse, bodygroom en trimmer zijn niet alleen ideaal voor een professionele barbier, maar is eigenlijk essentieel in iedere badkamer. Met een bodygroom, tondeuse en/of trimmer kun je je baard en snor netjes bijhouden. Ook je kapsel is beter bij te houden en het kost minder geld om het thuis te doen. Je lichaamshaar is uiteraard ook weg te halen zodat je altijd netjes en verzorgd bent. 

 

Scheerkwasten

Een scheerkwast is onmisbaar in elk scheerritueel. Met een scheerkwast kun je scheerzeep of scheercrème opkloppen in een scheerkom en je baardharen zachter maken. Dit zal je scheerroutine zachter en comfortabeler maken. Elke man die houdt van natscheren, zal een scheerkwast in huis moeten hebben. Je hebt keuze tussen een dassenhaar scheerkwast, een varkenshaar scheerkwast of een synthetische scheerkwast

 

Scheerkom

Een scheerkwast is niet te gebruiken zonder scheerkom. Een scheerkom is speciaal ontwikkeld om je scheerzeep of scheercrème op de juiste manier op te kloppen. Een scheerkom is daardoor onmisbaar in de scheerroutine van iedere man die houdt van nat scheren

 

Blade bank

Een blade bank is een veilige en compacte bewaarbox voor je scheermesjes. Wanneer je scheermes bot begint te worden, verwissel je deze. Het oude scheermesje is veilig te bewaren in een blade bank waardoor er geen oude scheermesjes rondslingeren in je badkamer. 

 

Scheeraccessoires

Denk hierbij aan een scheerspiegel of een speciale scheermok. Maakt je scheerroutine net even wat meer bijzonder!

 

Onderdelen & onderhoud van scheermessen

Voor het scheren heb je verschillende onderdelen nodig. Denk hierbij aan een safety razor scheerkop, een safety razor handvat en een basisplaat. Mocht er een onderdeel stuk gaan, is er altijd weer een onderdeel te vinden die deze kan vervangen.  

Onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van je scheer tools. Denk bij onderhoud aan een slijpsteen, onderhoudsolie, scheerriem, scheerriem pasta en spanriem.  

 

Scheermes & kwasthouders

Om je scheermes en/of scheerkwast goed op te bergen, heb je een scheermes-en-kwasthouder nodig. Deze houder zal de levensduur van zowel je scheermes als je scheerkwast verlengen omdat deze op een goede manier bewaard worden. 

 

Scheerriem

Een scheerriem is essentieel als je je open scheermes scherp wil houden. Met een scheerriem slijp je je scheermes waardoor deze vaak je hele leven mee zullen gaan. 

 

Scheerhanddoek

Een scheerhanddoek kan op meerdere manieren gebruikt worden. Wanneer je de scheerhanddoek warm maakt met warm water, kun je je baard en gezicht voorbereiden op de scheerbeurt. Na het scheren kun je je poriën sluiten met de scheerhanddoek met koud water. Ook is deze handdoek te gebruiken over overmatig product van je gezicht af te vegen. 

 

Scheeretui

Een scheeretui is essentieel om je safety razor of meerdere scheerartikelen veilig te bewaren. De mesjes zullen goed bewaard worden door de lederen case van een scheeretui. 

 

Gift Sets 

Om het jezelf helemaal makkelijk te maken, bestaan er meerdere scheer gift sets. Met deze giftsets weet je zeker dat je alle benodigdheden in huis haalt voor een goede, complete en comfortabele scheerbeurt. 

 

Scheer tools voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om scheer tools te kopen. Bestel de beste scheer tools voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld, dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!