Terug
257 products
-25%
€19,90
€14,90
Bestseller
Phoenix Artisan Acc.
€29,95
Terug
257 products

Scheerkwasten

Scheerkwasten zijn onderdeel van het heerlijke natte scheerritueel in de ochtend. Het kan belangrijk zijn waar de haren van zijn gemaakt in je scheerkwast voor je scheerresultaat. Zo zijn er scheerkwasten van Dassenhaar, varkenshaar en synthetisch haar.

 

Scheerkwasten van Dassenhaar

Scheerkwasten van Dassenhaar voelen erg prettig aan op de huid. Deze haren zijn 100% natuurlijk. Met dassenhaar is bovendien ook makkelijk en snel een goede volle schuim te maken. Het is dan ook de meest geliefde soort scheerkwast. De haren absorberen veel water en zijn erg zacht. Ook gaan de haren lang mee en zijn dus duurzaam. 

 

Scheerkwasten van Varkenshaar

Scheerkwasten van varkenshaar zijn een stuk goedkoper dan Dassenharen en dus aantrekkelijk voor wie niet veel te besteden heeft aan een scheerkwast. De kwast voelt door de varkensharen wat stugger aan. Ze zijn wel net als dassenharen 100% natuurlijk en produceren ook voldoende schuim.  

 

Scheerkwasten van Synthetische haren

Synthetische haren bieden een goede uitkomst wanneer je allergisch bent of bijvoorbeeld ethische bezwaren hebt tegen kwasten met dierlijk materiaal. Tegenwoordig zijn synthetische haren net zo goed als dassenhaar en net zo zacht.