De beste prijs/kwaliteitsverhouding
€38,95
Topkwaliteit synthetische scheerkwast
Alleen maar luxe producten
€178,00
Het beste van het beste
Topkwaliteit synthetische scheerkwast
€68,95
Oersterke Shavette van het topmerk Dovo
€89,95
Prachtige shavette van hoogwaardig staal en walnoot met gegraveerd logo
€122,95
De best scherende Shavette op de markt
€216,95

Scheerset Man

Als je een allegaartje in je badkamer hebt staan met vaak ook nog de instap modellen wordt het eens tijd om jouw scheertools te upgraden. Geen wegwerpmesjes en huis-tuin en keuken foam meer. Of om een reis scheerset paraat te hebben mocht je veel onderweg zijn. Dan kun je elke ochtend op hoog niveau waar dan ook van een comfortabele scheerbeurt genieten.

 

Wat zit er in een scheerset?

Scheersets heb je in verschillende soorten en maten. Voor beginners tot aan experts en alles wat er tussenin zit. Ben je opzoek naar een complete scheerset om mee te beginnen of naar een mooi scheerset cadeau, dan raden we aan om een scheerset te kiezen die de volgende producten bevat:

 

Waarom heeft een scheerset een scheerkwast?

Een scheerset zonder scheerkwast is geen echte shaving kit. Als je wil scheren als een pro gebruik je een safety razor en een goede scheerzeep. En om een scheerzeep op de huid aan te brengen heb je een scheerkwast nodig. Qua kwaliteit heeft een dassenhaar scheerkwast onze voorkeur. Deze scheerkwasten zijn pure luxe, comfort én gaan lang mee.

 

Hoe moet je nat scheren?

Wil jij je op een comfortabele manier perfect scheren doe je dat uiteraard nat. In de juiste volgorde. Dus liefst na een warme douche. Dan een pre shave, goede scheerzeep en met een safety razor voorzien van een scherp double edge blade mesje. 

Tip: Om het je makkelijk te maken hebben we dit in een strak nat scheren stappenplan samengevat. Dan kan het niet fout gaan.

 

Waar gebruik je een scheerkom voor?

Natuurlijk kun je ook een scheerkom aan jouw shaving kit toevoegen.

In principe kun je het scheerschuim met de kwast ook rechtstreeks uit het potje waar de scheerzeep, of scheercrème al in tot schuim opkloppen. Maar met een scheerkom kun je de scheerzeep veel beter en makkelijker tot een optimaal dikke en romige mousse slaan. Dat lukt je niet in het potje met scheerzeep zelf.   

Tip: Het beste is om de kom voor te verwarmen met water. Je laat er een klein beetje warm water in zitten. Vervolgens haal je de natte en warme scheerkwast door de scheerzeep zodat deze goed verzadigd is. Daarna ga je met de scheerkwast in de kom de zeep opkloppen. Totdat je een rijke dikke scheerzeep hebt.

Wil jij jouw scheerroutine naar een ander niveau tillen? Doe jezelf dan een mooie scheerset cadeau. Ga je alleen maar plezier van hebben. Gelukkig hebben wij zat keuze in onze virtuele scheerboetiek!

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dat graag van je.

Veel succes!

Je vrienden, The Alpha Men.