Terug
3 products
Terug
3 products

Safety Razor Starterkits voor vrouwen

de safety razors worden steeds populairder onder vrouwen. We merken dan ook dat steeds meer vrouwen hun scheerproducten bij The Alpha Men bestellen. Daarom hebben we ook voor de vrouw de ultieme combinatie aan producten samengesteld die geschikt zijn voor het scheren van de benen en bikinilijn.

 

Beste scheermes vrouwen

Ook voor vrouwen is de safety razor absoluut het beste scheermes. Vrouwen ervaren een veel gladder scheerresultaat door het scheren met de safety razor. Gladdere benen zonder irritatie en bultjes. De safety razor gebruikt slechts 1 mesje dat scherper is dan een regulier scheermesje uit een wegwerpmes. Hierdoor worden de haren niet opgetild en wordt er niet aan getrokken. Zo ontstaat er een mooi glad scheerresultaat zonder ingegroeide haartjes. 

 

Duurzaam scheren voor vrouwen

Vrouwen scheren de benen en bikinilijn erg vaak en zijn dus over het algemeen erg veel geld kwijt aan wegwerpmesjes of cartridge scheermessen. De safety razor is een eenmalige investering. De losse mesjes die je kan verwisselen zijn erg goedkoop waarmee je veel geld bespaart en de investering er ook snel weer uit hebt. 

Ook komt er bij het scheren met een safety razor geen plastic kijken. De metalen mesjes zijn verpakt in speciale papiertjes gebundeld in een kartonnen verpakking. Een stuk milieuvriendelijker dus!