Terug
121 products
Terug
121 products

Scheermesjes

Onze scheermesjes zijn er voor iedere type baardgroei in verschillende scherptes. Ook hebben we mesjes die passen bij verschillende soorten scheermessen. 

Double Edge Blades

Double Edge Blades zijn scheermesjes met aan twee kanten een snijvlak. Ze worden voornamelijk gebruikt in een Safety Razor. De mesjes zijn er in verschillende scherptes die worden weergegeven met een schaal van 1 t/m 5. Doordat ze twee snijvlakken hebben kun je meerdere keren met een mesje doen waardoor je minder snel nieuwe mesjes hoeft te kopen. Double Edge Blades zijn ook doormidden te breken en te gebruiken in je Shavette. Het scheerresultaat met Double Edge Blades is erg glad en zonder irritatie.

 

Mach3/Fusion

De Mach3 en Fusion mesjes zijn voor de Cartridge Razors de beste mesjes. Scheren gaat makkelijk, snel en comfortabel met deze mesjes. De mesjes bevatten ook een strip die naar wit verkleurd wanneer het scheren niet meer optimaal gaat. Zo weet je precies wanneer je het beste van mesje kan verwisselen.

 

Single Edge Blades

Single Edge Blades worden gebruikt in een Shavette. Een Shavette lijkt enigszins op een open scheermes maar dan met verwisselbare mesjes. Je hoeft het mes dus niet zelf te slijpen. Je kunt meerdere scheerbeurten doen met een Single Edge Blades. Dit soort mesjes geven ook een zeer glad resultaat.