Je beoordeling toevoegen
-15%

Schmiere 
Giftset Pomade Rock Hard

€39,90
€33,91
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Schmiere Gift Set - Rock hard Pomade, fraaie gift set met een Pomade, Comb en Towel in een houten doos. Ideaal cadeau voor de feestdagen of natuurlijk om jezelf te verwennen. De Pomade in deze Gift Set is de Barbershop Edition van de Rock Hard Pomade, de sterkste in zijn klasse.

Inhoud:

- Schmiere Rock Hard Pomade
- Schmiere Comb
- Schmiere Towel

Schmiere Rock Hard Pomade:

De Pomade van Schmiere in Rock Hard variant of 'Knüppelhart' zoals ze op z'n Duits zeggen. Schmiere is een Duits product en heeft zijn plaats gewonnen in de wereld van de Pomade klassiekers.

De Pomade Extra Strong is de pomade voor elk kapsel welke met een normale pomade niet op haar plek wil blijven zitten. Deze pomade geeft een extra sterke hold en medium glans aan je haren en is op basis van vet, zoals een echte pomade hoort te zijn.

Schmiere Comb:

De 3D Comb van Schmiere, een zinken kam met het Schmiere logo er in 3D op het uiteinde. Een limited edition van de Schmiere Comb

Deze kam is gemaakt van hoge kwaliteit zink en ligt lekker in de hand door de afgeronde hoeken. Door deze afgeronde randen en hoeken glijdt de kam gemakkelijk door het haar en is hij zeer stabiel. Zodat de styling van je favoriete kapsel een makkie wordt.

Afmetingen: 15 x 3 cm

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen