Terug
37 products
Terug
37 products

Schmiere

Schmiere betekent 'vet' in het Duits en het zal je dan ook niet verbazen dat dit merk uit Duitsland komt. Opgericht door de kledingontwerpers van Rumble59, een kledingmerk compleet in de jaren 50 stijl. De stijl van hotrods, pin-up girls en tattoo, in die wereld mag een goede vette pomade natuurlijk niet ontbreken. Dat moeten ook de mannen en vrouwen van Rumble59 hebben gedacht toen Schmiere werd geboren. 

 

Schmiere pomade op oliebasis

Wat je direct opvalt aan de producten van Schmiere is het fantastisch design van het blikje, de unieke geur van de pomade en de felle kleuren. Het grootste gedeelte van het assortiment is op oliebasis en kenmerkend door de heftige geuren en kleuren van de pomade. Subtiel is niet het woord dat goed bij Schmiere past, en ook helemaal niet nodig. De oliebasis pomades zijn verkrijgbaar in 4 sterktes, light, medium, strong en extra strong of beter gezegd; ‘knüppelhart’. Steeds vaker verschijnen er specials van deze pomades, een Poker Edition, Zombie Edition of een eerbetoon aan Lou Cifir.

 

Schmiere pomade op waterbasis

Om naast de oliebasis fanatiekelingen ook de waterbasis dragers kennis te laten maken heeft Schmiere, hebben ze een aantal waterbasis pomades op de markt gebracht. Een serie in drie sterktes met de heftige geuren en kleuren die je van Schmiere gewend bent, rode Pomade met de geur van watermeloen en nog meer varianten.

Naast deze heftige stijl is in 2019 ook besloten om een nieuwe waterbasis lijn te ontwikkelen naast deze producten. Pomades zonder heftige kleuren en met milde geuren, geuren die niet overheersen en goed samenvloeien met jouw dagelijkse parfum of aftershave. Ideaal als jouw pomade wat meer ingetogen mag zijn.

 

Overige Schmiere producten

Het uitgebreide assortiment aan pomades wordt elkaar aangevuld met meer mooie producten voor de man. Denk aan de collectie Schmiere baardolie die er werkelijk fantastisch uitzien en erg fijn werken in je baard. Of de Schmiere shampoo, die wordt verpakt in een 'versleten' olie-bus die rechtstreeks uit een jaren 50 autogarage lijkt te komen. Ontdek deze uitgebreide collectie van Schmiere in onze shop en maak kennis met dit fantastische merk.

 

Schmiere producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Schmiere? Bestel dan jouw Schmiere producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!