Terug
40 products
-30%
€12,85
€8,99
Terug
40 products

Schmiere

Schmiere betekend 'vet' in het Duits en het zal je dan ook niet verbazen dat dit merk uit Duitsland komt. Opgericht door de kledingontwerpers van Rumble59, een kledingmerk compleet in de jaren 50 stijl. De stijl van hotrods, pin-up girls en tattoo, in die wereld mag een goede vette Pomade natuurlijk niet ontbreken. Dat moeten ook de mannen en vrouwen van Rumble59 hebben gedacht, Schmiere was geboren.

Schmiere Olie-basis Pomade

Wat je direct opvalt aan de producten van Schmiere is het fantastisch design van het blikje, de unieke geur van de Pomade en de felle kleuren. Het grootste gedeelte van het assortiment is op olie-basis en kenmerkend door de heftige geuren en kleuren van de Pomade. Subtiel is niet het woord dat goed bij Schmiere past, en ook helemaal niet nodig. De olie-basis Pomades zijn verkrijgbaar in 4 sterktes, Light, Medium, Strong en Extra Strong of beter gezegd; Knüppelhart. Steeds vaker verschijnen er specials van deze Pomades, een Poker Edition, Zombie Edition of een eerbetoon aan Lou Cifir.

Schmiere Water-basis Pomade

Om naast de olie-basis fanatiekelingen ook de water-basis dragers kennis te laten maken heeft Schmiere, hebben ze een aantal water-basis Pomades op de markt gebracht. Een serie in drie sterktes met de heftige geuren en kleuren die je van Schmiere gewend bent, rode Pomade met de geur van watermeloen en nog meer varianten.
Naast deze heftige stijl is in 2019 ook besloten om een nieuwe water-basis lijn te ontwikkelen naast deze producten. Pomades zonder heftige kleuren en met milde geuren, geuren die niet overheersen en goed samenvloeien met jouw dagelijkse Parfum of After Shave. Ideaal als jouw Pomade wat meer ingetogen mag zijn.

Overige Schmiere Producten

Het uitgebreide assortiment aan Pomades wordt elkaar aangevuld met meer mooie producten voor de man. Denk aan de collectie Schmiere Baardoliën die er werkelijk fantastisch uitzien en erg fijn werken in je baard. Of de Schmiere Shampoo, die wordt verpakt in een 'versleten' olie-bus die rechtstreeks uit een jaren 50 autogarage lijkt te komen. Ontdek deze uitgebreide collectie van Schmiere in onze shop en maak kennis met dit fantastische merk.