Je beoordeling toevoegen

Selahatin 
Whitening Tandpasta - Blue Forever

€21,95
Vrijdag in huis
Nog 2 op voorraad

Upgrade de verzorging van je tanden en tandvlees naar een hoger niveau met deze Tandpasta van Selahatin. Daarnaast helpt de tandpasta je tanden natuurlijk wit te houden.

Het bleken van je tanden doet de tandpasta met een speciaal proces dat bestaat uit vier stappen en zacht genoeg is voor dagelijks gebruik. Allereerst zorgt natriumlaurylsulfaat voor een diepe reiniging waarna gehydrateerde silica is toegevoegd voor een exfoliërende werking. Vervolgens zorgt hydroxyapatite voor een gepolijst en licht reflecterend effect. Als laatste stap is de tandpasta verrijkt met natriumbicarbonaat wat je tandglazuur bleekt. 

Verzorgende ingrediënten in de tandpasta:

 • Limoneen & Edelweis-Extract: Hebben een ontstekingsremmende en antioxiderende werking die de bacteriële balans verhoogt om je tandvlees gezond te houden
 • Natuurlijke Aminozuur Betaïne: Hydrateert en voedt het tandvlees
 • Hydroxyapatite: Biedt een proactieve zorg voor gevoelige tanden

Geur: Blue Forever. "Blue Forever is gecentreerd rond een van mijn meest gerespecteerde jeugdherinneringen. Ik zat in de houten boot van mijn vader op de blauwgroene Middellandse Zee onder een bleke zon, omringd door familie en mijn beste vriend. Ik wilde het gevoel van jong en zorgeloos zijn vast te leggen" - Kristoffer Vura, oprichter van Selahatin. Bestaat uit de combinatie van citrus, limoen, drop en pepermunt.

De tandpasta is dermatologisch getest, vrij van dierenleed, vegan friendly, gemaakt in Zwitserland en bevat 1100 ppm fluoride. 

  1. Neem een kleine hoeveelheid tandpasta (ongeveer zo groot als een erwt) op je tandenborstel.
  2. Poets je tanden.

  *Doe dit minimaal 2 minuten en 2 keer per dag*

Kenmerken

 • Helpt je tanden natuurlijk wit te houden

 • Houdt je tandvlees gezond

 • Biedt een proactieve zorg voor gevoelige tanden

 • Dermatologisch getest

 • Bevat 1100 ppm fluoride

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen