A Shop for Gentlemans

Ontstaan vanuit passie voor het vak en om de man een product te bieden die bijzonder is en waar een verhaal bij zit. Gaaf vormgegeven producten, van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en alleen voor de man. Dit zijn de speerpunten die toegepast zijn bij de selectie van merken en producten voor TheAlphaMen.nl.

Geboren en getogen in een telg van huidspecialisten en kappers werd de verzorging van huid en haar al met de paplepel in gegoten. Een wereld gedomineerd en bedoeld voor vrouwen, was de keuze niet logisch voor een man om hier zijn boterham in te gaan verdienen. Keuze zijn niet altijd logisch, dus vanaf jongs af aan werkzaam geweest in de huidverzorgingsbranche. 

Na een aantal jaren in hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben ontstond het idee om iets meer op de man te gaan richten. Mannen begonnen zichzelf steeds beter te verzorgen en producten te gaan gebruiken die eigenlijk voor de vrouw bedoeld waren. Zelfs de afname van dagverzorging in het altijd stugge en tevens hometown Groningen steeg aanzienlijk. De ervaring met webwinkels was er, dus de keuze om te beginnen met een shop voor mannen was vrij snel gemaakt.

Speerpunten bij de selectie van de producten waren:

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gave verpakking
  • Hoge kwaliteit
  • Compleet assortiment

Met deze 4 speerpunten zijn we op zoek gegaan naar de fijnste en mooiste producten verkijgbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat we hier mee inmiddels op de goede weg zitten. Natuurlijk zijn we nog niet klaar en houden we altijd onze ogen open voor mooie merken en gave producten.

Take Care,

Cedric van Dijken
Founder of TheAlphaMen.nl


The Alpha Men
Oosterkade 29
9503 HP Stadskanaal
Nederland

Telefoonnummer: 085 060 7010
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur.
E-mailadres: [email protected]


The Alpha Men is onderdeel van Care for Skin.
Ingeschreven in het handelregister onder:
KvK-nummer: 54998514
BTW-identificatienummer: NL.8515.22.841.B.01

Bankgegevens ABN AMRO: NL20ABNA0557413222