Terug
4 products
Terug
4 products

Shaveworks

Shaveworks heeft de missie om jouw scheerroutine om te toveren tot een luxe spa-moment. Hun innovatieve en gebruiksvriendelijke producten bevatten formules met ingrediënten van de beste kwaliteit. Deze formules zijn speciaal ontworpen om het ongemak van scheren weg te halen en je huid te verzorgen, zowel tijdens het scheren als na het scheren. 

 

De producten van Shaveworks

Shaveworks heeft meerdere producten ontwikkeld die jouw scheerritueel zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heb je de bekende Shaveworks The Cool Fix Targeted Gel Lotion die je ingegroeide haartjes voorkomt, scheerbultjes minimaliseert en roodheid na het scheren zal verminderen. Deze scheergel bevat verzorgende ingrediënten en is geschikt voor de gevoelige huid. 

Wanneer je op zoek bent naar een goede scheercrème, dan kan de Shaveworks Pearl Souffle Shave Cream een goede match zijn. Deze dermatologisch geteste scheercrème zal niet alleen irritatie van de huid verminderen, maar ook het proces van haargroei vertragen! Extra fijn, gezien je dan minder vaak je huid hoeft te scheren. 

Verder heeft Shaveworks een volledige scheerset samengesteld met een safety razor, de scheergel en de scheercrème. Zo weet je zeker dat je alle producten in huis hebt voor een goede scheerbeurt. 

 

Shaveworks producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de scheerproducten van Shaveworks? Bestel dan jouw Shaveworks scheerproducten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!