Terug
17 products
Terug
17 products

Simpsons

Simpsons is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van scheerkwasten van zeer hoge kwaliteit. Met al meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring heeft Simpsons zich goed gesetteld in de scheerindustrie en is Simpsons positief bekend bij de meeste nat-scheerders van tegenwoordig.

Geschiedenis

Simpsons is opgericht in 1919 in London door de Schot Alexander E. Het is in de geschiedenis al verschillende keren verhuisd en overgenomen maar Simpsons is tegenwoordig onderdeel van het bedrijf Progress Shaving Brush en is gevestigd in Groot-Brittannië.

Specialiteit  

De specialiteit van Simpsons zijn hun scheerkwasten. De scheerkwasten van Simpsons worden net als in 1919 nog steeds met de hand op de volledig traditionele wijze gemaakt en daarmee is Simpsons de enigste fabrikant in heel Groot-Britannië waarbij de scheerkwasten nog op deze wijze worden geproduceerd. Simpsons staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en hun precieze werkwijze. Verschillende ervaren scheerders beweren zelfs dat de scheerkwasten van Simpsons behoren tot een van de beste scheerkwasten merken van de hele wereld. Simpsons bied een zeer ruim assortiment aan met scheerkwasten van alle maten en verschillende soorten haren zodat jij de perfecte scheerkwast voor jezelf uit kunt kiezen.

Scheerproducten

Buiten de scheerkwasten van Simpsons, verkoopt Simpsons ook nog verschillende scheerproducten zoals scheerzepen, -kommen en after shaves. Deze producten hebben een heerlijke geur en zijn verkrijgbaar op onze website.