Leroy H.
Ben je het zat om telkens motorolie in je ruige baard te smeren? Ben je klaar met dat gezeik van je vriendin of vriend (we maken overigens geen onderscheiding) dat hij of zij je baard vergelijkt met een staalborstel? Ben je klaar om naar de next level te gaan? Van verwilderde caveman naar een real gentleman?! Stop met zoeken naar de beste baardolie en hou je portemonnee gereed want ik heb DE TIP waar jij heel je leven op zit te wachten!! Solomon’s beard oil is pure magie in een flesje! Als ex-caveman trok ik met geweld mijn “the alpha men” pakket open om vervolgens meteen deze olie te testen! Met mijn grote berenklauwen had ik wel wat moeite om met finesse het flesje te openen maar toen die eenmaal open was.. MY GOD!! De geur......ik waande even dat ik in het oude Japan was als een echte samoerai eindbaas met mijn lange wapperende haren in de wind, op dat moment moest ik krabben aan mijn hoofd en keerde ik met beide benen weer op de grond (wapperende haren zijn hier al een tijdje passé) maar dit hebben we nu gecompenseerd voor een majestueuze baard :). Het is een perfecte balans tussen fris en fruitig en ruig en mannelijk! Iets wat bij de meeste merken ver te zoeken is! Nadat ik even tot rust was gekomen, hebben we maar eens de olie op die berenklauwen gedaan... Het is geen dikke motorolie maar ook geen wd-40, gewoon weer een goede balans! Iets wat het smeren in de baard ook erg aangenaam maakt! Geen vette meuk alsof je de plaatselijke Febo leeg heb geroofd! Het is natuurlijk geen eindproduct om de hele dag je ruige baard in toom te houden daarvoor neem je de baardbalm maar om je krokante baard weer silky smooth En fresh te maken is dit perfect! Enigste minpuntje is dat het geurtje niet heel lang blijft hangen maar....... aan de andere kant wilt wel iedereen aan je baard zitten!! Man of vrouw!! Solomon’s beard oil maakt van JOU het mannetje!!! #eindbaas
01 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen

Solomon's Beard 
Baardolie - Japanese Sandal

€21,95
Morgen in huis
4 op voorraad

De Japanese Sandal Beard Oil van Solomon's Beard, handgemaakte olie uit het prachtige Italië. Heeft een hout-achtige geur met een vleugje flora.

Solomon's Beard is authentiek Italiaans merk opgericht door de mannen van de Barber Shop Crew, die al sinds 2002 een prachtige barbershop voeren in het traditionele Italië.

Deze baard olie is net als alle andere producten van Solomon's Beard met de hand gemaakt van de mooiste natuurlijke oliën. Argan olie en Jojoba olie vormen de basis voor deze olie en hydrateren de baard haren en de onderliggende huid.

Neem een paar druppels en masseer deze in een schone baard, verdeel de olie goed door de baard.

Kenmerken

  • Hydraterend effect

  • Gemaakt van natuurlijke oliën

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen