Je beoordeling toevoegen
-4%

Solomon's Beard 
Baard Balsem + Baardolie Black Pepper

€46,90
€44,95
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad

Geef je baard een uitzonderlijke verzorging en geniet van een prachtige baard met deze set van Solomon's Beard. De set bestaat uit een baard balsem die is zowel als baard balsem en als conditioner is te gebruiken, en een baardolie die de baard een goede verzorging geeft. Beide hebben de pittige, mannelijke Black Pepper-geur van Solomon's Beard.

 

Baard Balsem - Black Pepper

De Black Pepper Beard Balm is een twee in één product van Solomon's Beard, een conditioner en een balm in één en heeft pittige, mannelijke geur van Black Pepper.

De Beard Balm is een melk-achtige substantie die gemakkelijk te verdelen is en bestaat uit een combinatie van Jojoba wax, Zonnebloem olie en andere natuurlijke waxen en oliën. De ingrediënten hebben een verzachtende en verzorgende werking op de baard en huid. De baard wordt gevoed met fijne ingrediënten en wordt hierdoor verzacht en verzorgd, met een glanzende goed verzorgde baard als resultaat.

Dit product is op twee manieren te gebruiken, als Conditioner en als Baard Balm.

 

Baard Olie - Black Pepper

De Black Pepper Beard Oil van Solomon's Beard, handgemaakte olie uit het prachtige Italië. Heeft een mannelijke pittige, kruidige noot.

Deze baard olie is net als alle andere producten van Solomon's Beard met de hand gemaakt van de mooiste natuurlijke oliën. Argan olie en Jojoba olie vormen de basis voor deze olie en hydrateren de baard haren en de onderliggende huid. Olie uit Black Pepper zorgt voor de mannelijke pittige geur.

Baard Balsem - Black Pepper

Als Conditioner:

Neem een flinke hoeveelheid van de Beard Balm en breng deze aan in de baard, verdeel hem over jouw baard en laat hem 2-3 minuten inwerken. Spoel hem daarna uit met voldoende water.

Als Baard Balm:

Neem een kleine hoeveelheid en breng deze aan op een schone baard. Verdeel de Balm goed door de baard en style hem zoals gewenst.

 

Baard Olie - Black Pepper

Neem een paar druppels en masseer deze in een schone baard, verdeel de olie goed door de baard.

Kenmerken

  • Geeft de baard een goede verzorging

  • Resulteert in een prachtige baard

  • Heeft de pittige, mannelijke Black Pepper-geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen