Je beoordeling toevoegen
-4%

Solomon's Beard 
Baard Balsem + Baardolie Japanese Sandal

€46,90
€44,95
Tijdelijk uitverkocht

Met deze set van Solomon's Beard geef je je baard een uitzonderlijke verzorging en geniet je van een prachtige baard. De set bestaat uit een baard balsem die is zowel als baard balsem en als conditioner is te gebruiken, en een baardolie die de baard een goede verzorging geeft. Beide hebben de heerlijke, hout-achtige Japanese Sandal-geur van Solomon's Beard.

 

Baard Balsem - Japanese Sandal

De Japanese Sandal Beard Balm is een twee in één product van Solomon's Beard, een conditioner en een balm in één en heeft hout-achtige geur met een noot van flora.

De Beard Balm is een melk-achtige substantie die gemakkelijk te verdelen is en bestaat uit een combinatie van Jojoba wax, Zonnebloem olie en andere natuurlijke waxen en oliën. De ingrediënten hebben een verzachtende en verzorgende werking op de baard en huid. De baard wordt gevoed met fijne ingrediënten en wordt hierdoor verzacht en verzorgd, met een glanzende goed verzorgde baard als resultaat.

Dit product is op twee manieren te gebruiken, als Conditioner en als Baard Balm.

 

Baard Olie - Japanese Sandal

De Japanese Sandal Beard Oil van Solomon's Beard, handgemaakte olie uit het prachtige Italië. Heeft een hout-achtige geur met een vleugje flora.

Deze baard olie is net als alle andere producten van Solomon's Beard met de hand gemaakt van de mooiste natuurlijke oliën. Argan olie en Jojoba olie vormen de basis voor deze olie en hydrateren de baard haren en de onderliggende huid.

Baard Balsem - Japanese Sandal

Als Conditioner:

Neem een flinke hoeveelheid van de Beard Balm en breng deze aan in de baard, verdeel hem over jouw baard en laat hem 2-3 minuten inwerken. Spoel hem daarna uit met voldoende water.

Als Baard Balm:

Neem een kleine hoeveelheid en breng deze aan op een schone baard. Verdeel de Balm goed door de baard en style hem zoals gewenst.

 

Baard Olie - Japanese Sandal

Neem een paar druppels en masseer deze in een schone baard, verdeel de olie goed door de baard.

Kenmerken

  • Geeft de baard een goede verzorging

  • Resulteert in een prachtige baard

  • Heeft de heerlijke, hout-achtige Japanese Sandal-geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen