Sammy M.
Voor mij is dit de eerste baardolie, dus ik kan niet echt vergelijken. Maar in mijn ogen werkt hij goed. Hij verdeeld mooi en makkelijk. Trekt goed in de baard waardoor deze na een paar minuten niet vettig maar wel zacht aanvoelt. Let wel op voor de geur, als je niet van de geur van kruidnagel houd is dit niks voor jou, het is niet te sterk dus het stoort niet voor mij. Ik moest zelf even aan stoofvlees denken de eerste keer dat ik hem gebruikte, de olie hzeft me dus 3x zoveel gekost door dit te moeten maken he ;)
02 Oct 2020
Nick B.
Eerste keer dat ik eze olie/serum probeer. Hij is makkelijk en zuinig in gebruik, je hebt echt maar heel weinig nodig.. De foto klopt niet er zit geen dop op of pipet bij maar een makkelijk pompje wat zeker een pluspunt is. Het blijft ook langer zitten dan andere olien die ik heb geprobeerd.Je baard blijft echt de hele dag zacht. 10/10 wordt zeker mijn go to olie.
05 Oct 2019
Je beoordeling toevoegen

Suavecito 
Baardolie - Bay Rum

€15,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Verzachtende baardolie van Suavecito, om de baard en de onderliggende huid te verzorgen. Argan olie vormt de basis voor deze baardserum, deze olie verzacht en verzorgd de haren van de baard. Argan olie voorkomt harde baardharen en zelf gespleten punten.

Dit serum is zeer geconcentreerd en Suavecito geeft aan dat dit serum 10x beter verzorgd dan een gewone baardolie.

  1. Aanbrengen op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan (met een handige dosering middels pipetje).
  3. Masseer het serum door je baard door het in je huid te masseren.

Kenmerken

  • Verzachtend en verzorgend effect.

4 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen