Harry R.
Sinds een half jaar nu mijn vaste dagelijks waarde. Zeer constant en makkelijk te verwerken. Matte natuurlijke finish, maar zeker niet droog iets wat bij ik bij andere clay's soms wel ervaar. Toppertje dit!
02 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen

Suavecito 
Firme Clay Pomade - The Mummy Edition

€19,95
Dinsdag in huis
6 op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Mummy Edition van de Suavecito Firme Clay Pomade. De kleur van de Pomade deed Suavecito denken aan het Egyptische landschap en de 'undead' terror van The Mummy.

Met de lancering van de Matte Pomade creëerde Suavecito een stormloop op deze matte variant van de Pomade. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de vraag naar een sterkere variant komt, met de Firme Clay Pomade beantwoord Suavecito deze vraag.

Zet hem in het rijtje naast de Cement Clay van Layrite, geeft je haar textuur, matte finish, high hold en wordt niet droog in het haar. Deze Firme Clay Pomade is zeer geschikt voor kapsels die normaal nooit blijven zitten. Eigenlijk is deze Pomade geschikt voor alle haartypes. Hij doet het zeer goed in dun wordende haar wat maar niet wil blijven zitten. Maar ook om extra grip te geven aan kort tot middel lengte haar.

Uiteraard met de klassieke Suavecito geur.

Kenmerken

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen