Martijn
Na het proberen van diverse pomades is het voor mij duidelijk. Met Suavecito firm hold blijft mijn haar de hele dag in model en het ruikt ook lekker. Als je dan weet dat dit dé pomade is dan wil je nog maar één ding: meer pomade! Ik koop alleen nog maar de xxl omdat je dan altijd genoeg in huis hebt en het scheelt in verhouding ook nog eens een flinke duit! Dit is de heilige pomade graal... get it!
06 Sep 2020
Je beoordeling toevoegen
-9%

Suavecito 
Firme Hold Pomade - XXL

€109,95
€99,95
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

De Firme Hold Pomade van Suavecito is perfect voor dik, krullend of moeilijk behandelbaar haar. Ook is de pomade geschikt voor verschillende traditionele haarstijlen zoals side parts, slick backs en pompadours.

De extra sterkte hold houdt je haar de hele dag door met gemak in model en de medium hold werkt je kapsel af met een glanzende afwerking. De pomade heeft een sterke structuur maar is alsnog gemakkelijk aan te brengen en geeft je haar een maximale flexibiliteit.

De op water gebaseerde formule zorgt ervoor dat de pomade gemakkelijk uit je haar is te wassen zonder speciale zeep of shampoo. Daarnaast is de pomade vrij van agressieve chemicaliën en zorgt deze niet voor schilfers.

Tip: Breng aan op droog haar voor minder glans en een sterkere hold. Breng aan op nat haar voor meer glans en een iets minder sterke hold.

  1. Zorg voor droog of handdoekdroog haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.
  5. Bij Gels en Cream zeggen we Less=More bij Pomades More=More!

Tip: Breng aan op droog haar voor minder glans en een sterkere hold. Breng aan op nat haar voor meer glans en een iets minder sterke hold.

Over Suavecito 

De jongens van Suavecito groeiden op in een wereld van Custom Cars, Motorfietsen en Tattoo's. In deze veelal jaren 50 scene waren Pomades geen onbekend product. De jongens konden in deze tijd geen pomade vinden die aan hun eisen voldeed en betaalbaar was. Reden genoeg om een eigen product te creëren. Zo kwamen de pomades die we vandaag de dag kennen op de markt. Toen de jongens de pomade in hun haar hadden zei een buurvrouw dat ze er "suavecito" uit zagen. Dit was het begin van een nieuw merk. 

 

Suavecito Pomade Firme Hold Tutorial

Kenmerken

  • High Hold

  • Medium Shine

  • Water-based

4 sterren uit 7 reviews
Uw review toevoegen