Arrayan B.
"Er is een pakketje voor je" riep ze vanuit de keuken. "Van wie?" vroeg ik nieuwsgierig, terwijl ik mijn autosleutels op de dressoir plaatste. "Uhm, er staat The Alpha Men op, zegt het je iets?". Een gevoel van opwinding draafde door mijn hoofd heen. De Black Amber baardolie was geleverd! Het geluid van mijn schoenen op de eikenvloer stimuleerde een rustiek gevoel, lopend naar de woonkamer. Ik pakte het pakketje van tafel, en haastte naar de keukenla voor een stanleymes. Ik opende het pakketje en zag de cilindervormige verpakking. Op de achtergrond werden twee glazen ingeschonken. Ik draaide me om en zag haar staan in mijn favoriete zijden nachtjapon, hemels zwart met rode accenten. Ongehaast, elegant en stap voor stap liep ze mijn kant op; ze was duidelijk iets van plan. "Wat is het?" vroeg ze leunend op mijn schouders terwijl ik de Suavecito Black Amber in mijn hand hield. "Olie" antwoordde ik grijnzend. "Voor ons?" Met haar armen om mijn middel zigzagden we over de eikenvloer, terwijl een glimlach op haar gezicht verscheen. "Ik kan een handeling bedenken waar we beiden kunnen genieten van deze olie". Zelfverzekerd nam ze de Black Amber over, smeerde de olie rustig over haar handen. "Laat ik je op een old fashioned manier verzorgen". Met haar handen masseerde ze zachtjes mijn baard. De Black Amber geurde walmde tussen ons. Een tevreden gezicht; Een bijt op haar lip; Het was tijd; De slaapkamerdeur klapte dicht, terwijl het maanlicht reflecteerde op 2 volle glazen single malt scotch. Suavecito Black Amber, een aanrader...
19 Jul 2019
Je beoordeling toevoegen

Suavecito 
Premium Baardolie - Black Amber

€19,95
Morgen in huis
9 op voorraad

De Premium Blend Beard Oil van Suavecito in de Black Amber geur, een geur die eruit springt tegen de overbevolkte markt van 'mannelijke' baardoliën.

Aged in een Frans 'White-Oak' houten Brandy vat bevat deze baard olie de geur van echte Brandy. Probeer eens deze meest mannelijke baard olie uit het assortiment van Suavecito.

De Premium Blend Beard Oil is gemaakt van de mooiste oliën die de aarde te bieden heeft. Met grote zorg zijn de baard oliën uit de Premium Blends series samen gesteld. Dit om de baard met de fijnste en mooiste ingrediënten te kunnen verzorgen. De baardharen zullen met deze olie verzacht worden en gehydrateerd, ook de onderliggende huid. De baard zal zacht en comfortabel aanvoelen en met de olie beter beschermd zijn tegen uitdroging.

De Suavecito Premium producten zijn ontstaan door het barbiersvak te onderzoeken. Traditie's en producten die zijn vergeten, zijn op de traditionele manier samengesteld en verpakt in de nieuwe Premium Blends.

  1. Aanbrengen op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Breng de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

Kenmerken

  • Hydraterend effect

  • Huid wordt beschermd tegen uitdroging

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen