Je beoordeling toevoegen

Suavecito 
Back To The Future x Suavecito - 35th Anniversary Set

€99,95
Tijdelijk uitverkocht

Met deze Back To The Future anniversary set van Suavecito ontvang je niet alleen de drie limited edition pomade's, maar ook de limited edition back to the future toilettas, verzambelbare stickers en een limited edition ansichtkaart. De samenwerking tussen Suavecito en Back To The Future is speciaal tot stand gekomen ter ere van de 35e verjaardag van Back To The Future.

De pomades hebben een heerlijke Back To The Future-geur. Deze geur komt tot stand door de topnoten van ceder, sandelhout en balsam, die worden aangevuld met de middelnoten van zoete jasmijn en pittige zwarte peper, en worden ondersteund met hints van kokos en kardemom wat resulteert in een levendige, bedwelmende geur.

Suavecito X BTTF Pomade OG LTD (Back To The Future)

Deze pomade biedt het haar een medium hold met een medium shine waarmee hij je haar goed in model houdt en je kapsel afwerkt met een mooie, medium glanzende afwerking. De pomade is gemaakt op water basis wat er voor zorgt dat deze gemakkelijk met water uit het haar is te wassen.

Suavecito X BTTF Pomade Firme LTD (Back To The Future)

Deze pomade heeft een strong hold met een medium shine waarmee hij je haar de hele dag door met gemak in model houdt en je kapsel afwerkt met een mooie, medium glanzende afwerking. De pomade is gemaakt op water basis wat er voor zorgt dat deze gemakkelijk met water uit het haar is te wassen.

Suavecito X BTTF Pomade Matte LTD (Back To The Future)

Met zijn medium hold zonder shine, houdt deze pomade je haar de hele dag door goed in model en geniet je van je eigen, natuurlijke afwerking. Ook deze pomade is gemaakt op waterbasis waardoor deze gemakkelijk met water uit je haar is te wassen.

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog of vochtig haar.
  4. Breng je haar in model.

Kenmerken

  • Bevat de complete Back To The Future collectie

  • Limited edition

  • Inclusief limited edition toilettas

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen