Je beoordeling toevoegen
-30%

Suavecito 
Loteria x Suavecito - Pomade Gift Set

€79,95
€55,96
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

Geniet van de complete, limited edition, Loteria collectie met deze gift box van Suavecito. De box bestaat uit een aantal verzamelbare stickers, 3 pomades en een clay welke een prachtig design hebben met de felle kleuren van het klassieke spel, Loteria.

Suavecito X Loteria Pomade OG LTD

Deze limited edition pomade van Suavecito is een samenwerking tussen Suavecito en het spel Loteria. De pomade heeft een medium hold met een medium shine die je kaspel goed in model houdt en een mooie medium glans geeft. De pomade is geschikt voor de meeste haarstijlen en heeft een mannelijke, muskusachtige geur. Verder is de pomade gemaakt op waterbasis wat betekent dat de pomade gemakkelijk uit het haar is te wassen met water.

Suavecito X Loteria Pomade Firme LTD

Deze limited edition pomade van Suavecito is ontwikkeld in samenwerking met en ten ere van het klassieke spel, Loteria. De pomade is gemaakt op waterbasis waardoor deze je haar niet uit droogt en gemakkelijk uit je haar is te wassen met water. Met zijn strong hold en medium shine houdt de pomade je kapsel moeiteloos in model en geeft deze je haar een mooie, glanzende afwerking. De pomade is speciaal geschikt voor dik, krullend of moeilijk behandelbaar haar.

Suavecito X Loteria Pomade Matte LTD

Uit de samenwerking tussen Suavecito en het spel Loteria is onder andere deze matte pomade uit gekomen. De pomade heeft een medium hold en geen shine waarmee je geniet van een prachtig kapsel met je eigen, natuurlijke afwerking. Met zijn in water oplosbare formule is de pomade gemakkelijk met water uit je haar te spoelen, zonder dat je daarbij speciale shampoo's voor nodig hebt. De pomade heeft de mannelijke, originele Suavecito-geur.

Suavecito X Loteria Pomade Firme Clay LTD

Deze limited edition clay van Suavecito is een samenwerking met het spel Loteria en is gemaakt in beperkte opgave. De clay is perfect om weerbarstig of moeilijk haar onder controle te houden. Met zijn strong hold houdt deze clay je haar namelijk de hele dag door perfect in model. De clay geeft je haar geen shine waardoor je geniet van je eigen, natuurlijke afwerking. Ook is de clay perfect om fijn of dunner wordend haar meer textuur te geven.

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog of vochtig haar.
  4. Breng je haar in model.

Kenmerken

  • Bestaat uit de complete Loteria pomade collectie

  • Gemaakt in beperkt opgave

  • Inclusief verzamelbare stickers

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen