Je beoordeling toevoegen

Suavecito 
WWE x Suavecito - Pomade Gift Set

€79,95
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad

In deze gift box van Suavecito ontvang je alle vier de limited edition pomades van de samenwerking tussen Suavecito en de WWE. Het bijzondere aan deze set is dat je niet alleen de vier pomades ontvangt, maar ook de vier bijbehorende verzamelbare holografische stickers.

Suavecito X WWE Ultimate Warrior OG LTD

Deze pomade van Suavecito heeft de kracht van the Ultimate Warrior en brengt je haar naar een andere frequentie! De pomade heeft een unieke formule die is gemaakt op water-basis maar je kapsel een medium hold én een medium shine geeft. Dit betekent dat de pomade je haar de hele dag door goed in model houdt, het een mooie medium glanzende afwerking geeft en dat de pomade aan het eind van de dag gemakkelijk met water is uit te wassen. De pomade is gemaakt in een beperkte opgave, heeft de originele Suavecito geur en zal je doen versteld staan van zijn werking.

Suavecito X WWE Hulk Hogan Firme LTD

Deze limited edition WWE pomade van Suavecito heeft een strong hold die je haar net zoveel kracht als de hulk hogan geeft! Met deze buitengewoon sterke hold houdt je zelfs het dikste, meest gekrulde en weerbarstige haar goed in model. Buiten de goede hold, geeft de pomade je kapsel ook nog een mooie medium glans waardoor je zelfverzekerd aan de dag kunt beginnen. Het bijzondere aan deze pomade is dat deze, ondanks de stong hold en medium, gemaakt is op water-basis en dus gemakkelijk is uit te wassen met water.

Suavecito X WWE Macho Man Matte LTD

Met deze pomade bewijst Suavecito weer aan de top te staan op het gebied van matte pomade's. De pomade geeft je haar een prachtige natuurlijke, matte afwerking en een medium hold die je haar de krachten van Macho Man geeft. Ook geeft de pomade lang, golvend of dunner wordend haar meer textuur en stevigheid wat zorgt voor een vollere look. De pomade is een limited edition en dus gemaakt in beperkte edities, en heeft de heerlijke originele Suavecito geur.

Suavecito X WWE Ric Flair Firme Clay LTD

Wooo! Deze samenwerking tussen Suavecito en de WWE geeft je haar de kracht van de bekende worstelaar Ric Flair. De clay heeft een sterke hold die de meest moeilijke haarsoorten onder controle brengt en deze de hele dag goed in model houdt. De clay kost wat meer moeite om uit het haar te wassen, maar met de meeste shampoo's moet dit geen probleem zijn. Verder heeft de clay de originele Suavecito-geur, geeft deze geen glans aan het haar en is deze gemaakt in beperkte opgave.

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog of vochtig haar.
  4. Breng je haar in model.

Kenmerken

  • Limited edition

  • Inclusief verzamelbare holografische stickers

  • Leuk cadeau

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen