Terug
111 products
Bestseller
€17,95
-20%
€98,95
€79,00
Terug
111 products

Suavecito

Over Suavecito

De Pomades van Suavecito zijn de producten waar Suavecito groot mee is geworden. De jongens van Suavecito groeiden op in een wereld van Custom Cars, Motorfietsen en Tattoo's. In deze veelal jaren 50 scene waren Pomades geen onbekend product. Nou waren de jongens niet gewend om veel geld te betalen voor een Pomade en konden ze zich niet vinden in de look & feel van de producten op de markt. Dit was de start van Suavecito, het maken van een mooi product, met een goede geur tegen een eerlijke prijs. Dit heeft geresulteerd in de Pomade Original en de Pomade Firme. Dit is in de loop van de jaren uitgebreid met de Matte Pomade, de Unscented Pomade en vele Special Editions.

Zoek je een fijne Pomade, is vet en olie in de Pomade niet jouw ding, moet hij gemakkelijk uit te wassen zijn en een goede mannelijke geur hebben. Dan zijn de Pomades van Suavecito zeer aan te raden voor je!

Grooming

Flinke Kuifen en Pompadours bereik en houdt je niet alleen met Pomade, Suavecito weet dat als geen ander. Daarom heeft Suavecito meer dan alleen Pomades. Suavecito biedt je ook de Grooming Spray, de Grooming Stick, Silking Serum en de Hair Cream.

Suavecito Premium

Met de Premium Blends brengt Suavecito je mee terug naar het begin van de Barbershops, toen de producten nog eerlijk waren en maar een paar ingrediënten aan de basis stonden van de productie van deze producten. Suavecito probeert deze tijd terug te vangen in de producten uit de Premium Blends collectie. Dit doen ze met een Baard Olie, Pomade, After Shave en een tweetal scheer cremes. Verfijnde producten en gemaakt van de mooiste natuurlijke ingrediënten.