Terug
11 products
Terug
11 products

Suavecita

Speciaal voor de vrouw heeft Suavecito een compleet nieuw merk in het leven geroepen; Suavecita. Haarstyling producten voor de kapsels van de vrouw, die compleet andere eisen stellen aan de stylingsproducten als de man. Body producten voor de verzorging van het lichaam, maar ook welness producten als een Shower Gel en Deodorant.

Suavecita Haarstyling

De haarstylingsproducten bieden je een Argan Silk Serum voor zacht en verzorgd haar. Dry Shampoo Spray voor het verfrissen van de haren zonder te douchen of wassen. Firm Hold Hairspray voor versteviging en de ultieme hold. Grooming Spray voor meer volume en hold. Heat Protectant Spray voor bescherming van de haren tegen beschadigingen tijdens het föhnen. Pomade met unieke stylingseigenschappen voor een maximale hold en volume. Shine Spray voor extra glans en de Voluminzing Dry Shampoo voor extra volume en een fris kapsel.

Suavecita Body producten

Suavecita biedt naast een uitgebreid assortiment aan haarproducten ook een aantal producten aan ter verzorging van het lichaam. De Body Spray is een Body Mist welke de huid hydrateert en verfrist. De Exfoliating Shower Gel reinigt je huid tijdens het douchen met een exfolierende werking.