Je beoordeling toevoegen

Sunny Isle 
Jamaican Black Castor Oil - Pure Butter Coconut

€11,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Sunny Isle is het met deze boter de eerste ter wereld die het is gelukt om de combinatie van Jamaicaanse black castor oil en kokosolie om te zetten naar pure boter. Deze omzetting van castorolie en kokosolie naar pure boter is revolutionair in de verzorgingswereld en de eerste in zijn soort.

De boter is rijk aan verzorgende eigenschappen en is zowel geschikt voor je huid, als je haar. Zo stimuleert de boter de natuurlijke haargroei, helpt deze bij de bestrijding van droog haar en verlicht deze een droge, jeukende en schilferende hoofdhuid.

Ook is de boter ideaal voor de droge, gevoelige huid, verlicht deze psoriasis, eczeem en artritis pijn, en helpt deze littekens, acne-vlekken en striae te vervagen.

De boter is enkel en alleen maar van 100% natuurlijke castorzaad olie en kokosolie gemaakt en bevat dus geen vulstoffen.

Deze boter is te gebruiken op vele verschillende manieren. Zo kun je de olie dagelijks aanbrengen op de hoofdhuid om haargroei te stimuleren of kun je het rechtstreeks aanbrengen op de gewenste plekken om psoriasis, eczeem, artritis pijn, littekens, acne-vlekken en striae te voorkomen en te vervagen. Ook kun je de boter aanbrengen in het haar na het wassen van je haar om je haar een goede hydratatie te geven.

Bewaar de boter op een droge en koele plaats.

Ricinus communis (Castor Oil), kokosolie

Kenmerken

  • Stimuleert de natuurlijke haargroei

  • Behandelt droog haar of een droge huid

  • Helpt littekens, acne-vlekken en striae te vervagen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen