Terug
1 products
Terug
1 products

Tabac Original

Het iconische merk Tabac is een wereldwijd bekend merk met verzorgingsproducten voor mannen van het huis Mäurer & Wirtz. Het merk bestaat al sinds 1951 en was dan ook één van de eerste producenten van wereldwijde mannengeuren. Om het enorme succes dat het merk boekte, heeft Mäurer & Witz besloten om het merk “Tabac Original” te gaan noemen. Dit deden ze om imitatie van het bestaande merk te voorkomen. Sinds 1959 heeft het merk hun assortiment uitgebreid met veel andere Tabac producten.

 

Het verloop van Tabac

Tabac is al ontstaan in 1938 met hun eerste product: Tabac zeep. Pas later, in 1951 kwam de officiële Tabac parfum op de markt. In de jaren 90 breidde het merk zich nog meer uit met Tabac aftershave, Tabac scheerzeep en Tabac deodorant. Het iconische merk liet op deze manier zien dat ze altijd bereid waren om mee te gaan met de tijd. 

De charme van de geur werd gezien als het Europese antwoord op de “Old Spice” van Amerika. Tabac is een waar icoon geworden omdat het een betaalbaar merk was en veel gebruikt werd in ouderwetse barbershops. Het merk is hedendaags nog net zo bekend en iconisch als toen. 

 

Tabac producten

Tabac Original is niet meer alleen bekend door de iconische eau de parfum of eau de toilette, maar ook door vele andere heerlijke producten. Zo heeft het merk aftershave balsem, aftershave lotion, deodorant en meerdere varianten scheerzeep

 

Tabac producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Tabac? Bestel dan jouw Tabac producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!