Nick M.
TOBS heeft een natuurlijke en frisse grapefruit geur weten te maken. Ik eet iedere dag een grapefruit en drink wekelijks een grapefruit sapje en wilde daarom een goede grapefruit zeep. Dit is mijn eerste TOBS zeep, dus ik kan niet vergelijken met hun andere zepen. De substantie is een zachte crème. Klopt goed op en explodeert als je er een beetje water bij doet. Met een scheerkwast uitsmeren geeft een romige/yoghurt achtige laag die goed glad is. Het na-scheer gevoel is redelijk goed, maar niet zo goed als mijn nieuwe saponoficio varesino desert vetiver. Vandaar 4-sterren. Ook is het potje veel sneller leeg dan een triple milled zeep en is de geurnoot (enkel) niet complex te noemen, wat ook logisch is want het is een pure grapefruit geur zonder andere notes. Ik zou deze nogmaals kopen, maar alleen voor de afwisseling en omdat ik zo van grapefruits zelf hou. Mijn voorkeur gaat echter uit naar complexere geuren waarbij je niet direct het ingredient ruikt, maar dat is persoonlijk. Deze zeep zit eens per week in mijn roulatie.
05 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen

Taylor of Old Bond Street 
Scheercreme - Grapefruit

€15,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Grapefruit Scheercrème van Taylor of Old Bond Street, een rijke scheercreme met de fris-zurige geur van Grapefruit.

Deze scheercrème is vrij van parabenen en de crème bestaat voor 95% uit natuurlijke bestandsdelen. De crème produceert een rijk schuim welke goed vocht vasthoudt en een hydraterende werking heeft op de huid. Doordat de crème van natuurlijke oliën is gemaakt legt het een dun laagje op de huid waardoor het mes makkelijker over de huid glijdt en zo scheerwondjes worden voorkomen.

Vrij van Parabenen en Parfum

Taylor of Old Bond Street is een aanbieder van klassieke en luxe scheerartikelen. De producten van Taylor of Old Bond Street zijn gemaakt van pure en natuurlijke bestandsdelen.

De Scheercreme's van Taylor of Old Bond Street breng je op met een kwast. Neem een kleine hoeveelheid van de Creme, klop dit op met je kwast en een beetje water tot een mooi schuim. Breng daarna op de baard aan laat de creme eventjes intrekken voordat je begint met scheren.

Kenmerken

  • Hydraterend effect

  • Voorkomt irritaties en scheerwondjes

  • Vrij van parabenen en parfum

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen