Terug
135 products
Bestseller
Taylor of Old Bond Street
€14,50
Bestseller
Taylor of Old Bond Street
€32,50
Bestseller
Taylor of Old Bond Street
€14,50
Bestseller
Taylor of Old Bond Street
€17,95
Taylor of Old Bond Street
€16,50
Taylor of Old Bond Street
€5,50
Taylor of Old Bond Street
€10,50
Taylor of Old Bond Street
€37,50
Taylor of Old Bond Street
€49,95
NIEUW
Taylor of Old Bond Street
€17,95
Taylor of Old Bond Street
€17,95
Terug
135 products

Taylor of Old Bond Street

Wie zijn Taylor of Old Bond Street?

Taylor of Old Bond Street is een echt familiebedrijf en is in de 19e eeuw opgericht door de familie Taylor. Taylor of Old Bond Street bied een volledig assortiment aan verzorgingsproducten en accessoires voor heren. Al vanaf het begin is het bij Taylor of Old Bond Street al een traditie geweest hun producten te maken met zo pure en natuurlijke ingrediënten als praktisch is.

Tegenwoordig houdt Taylor of Old Bond Street zich nog steeds aan dezelfde waarden als toen het werd opgericht, namelijk het aanbieden een een zo breed mogelijk assortiment verzorgingsproducten met de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Lijnen

De producten van Taylor of Old Bond Street komen in verschillende lijnen die niet alleen bekend zijn om hun uitzonderlijke kwaliteit, maar ook om de heerlijke, vaak traditionele geuren die ze hebben. De collectie van Taylor of Old Bond Street bestaat uit de lijnen Eton College, Jermyn Street, Platinum Collection, Sandalwood Collectie, St. James, Mr. Taylor, Royal Forest, No. 74, Herbal, Almond, Avodaco, Coconut, Lemon & Lime, en Rose.

Eton College

De Eton College lijn van Taylor of Old Bond Street kenmerkt zich door het onderscheidende en stijlvolle aroma. De producten van de Eton College lijn zijn echt mannelijk, ze zijn verfrissend door de citrusolie in combinatie van rijke houtachtige ondertonen.

Jermyn Street

De Jermyn Street lijn van Taylor of Old Bond Street is in 2011 op de markt gekomen en is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. De producten hebben een distinctieve geur van aromatische ingrediënten.

Platinum Collection

De Platinum Collection lijn van Taylor of Old Bond Street heeft een bosrijke, oosterse geur en is daarmee geschikt voor de echte gentleman. De geur komt tot stand door topnoten van bergamot en witte peer, die overlopen in de middelnoten van vioolblad, sandelhout en amber, en worden ondersteund met de basisnoten van zoete benzoë, romige tonkabonen en muskus.

Sandalwood Collectie

De Sandalwood Collectie van Taylor of Old Bond Street heeft een heerlijk, klassieke mannengeur. Deze geur komt tot stand door topnoten van geranium, lavendel, rozemarijn en vloeibare amber, deze worden ondersteund door een hart van anjer, varens en oranjebloesem, en rusten op de weelderige basis van patchoeli muskus en sandelhout.

St. James

De St James geur is een frisse, mannelijke geur welke tot stand komt door geurnoten van bergamot en mandarijn verweven met citrus. Het geheel wordt ondersteund door fruitige bloemen op een hout basis. Bevat Koriander-, geranium-, citroen-, patchoeli-, spearmint- en pijnboom-olie.

Mr. Taylor

De Mr. Taylor lijn van Taylor Of Bond Street is een kruidige geur met de combinatie van lavendel, bergamot en geranium olie. De basis van de geur is ceder, mos en muskus. Ook zijn de producten uit deze lijn verrrijkt met cederhout en patchoeli olie.

Royal Forest

De Royal Forest lijn van Taylor of Old Bond Street heeft een frisse, luxe geur. Deze komt tot stand door topnoten van Bergamot, Appel, Zwarte Bes en Ananas, die in combinatie met de middelnoten van Jasmijn, Roos, Berk, Patchoeli en Zwarte Peper, worden ondersteund door de basisnoten van Eikenmos, Amber, Musk, Vanille.

No. 74 

De No. 74 lijn van Taylor of Old Bond Street heeft een verkwikkende, traditionele geur die de huid te doen herleven en de zintuigen prikkelt. De geur is een bloemige geur met top-tonen van sinaasappel, bergamot en citroen met een achtergrond van lila, jasmijn, roos en zoete musk.

Herbal

De Herbal lijn van Taylor of Old Bond Street is een verzorgende lijn met een heerlijke, kruidige geur.

Almond

De Almond lijn van Taylor of Old Bond Street heeft de zoete, frisse geur van amandelen en noten van anijs. Ook is de geur gezoet met geurnoten van marsepein, vanille, en een vleugje ahornsiroop, en wordt deze ondersteund door kostbare houtsoorten, noten en gedroogde vruchten.

Avocado

De Avocado lijn van Taylor of Old Bond Street heeft een frisse geur van groen fruit, lelie en een vleugje musk. Avocado zelf heeft niet of nauwelijks geur, vandaar dat deze geur noten heeft meegekregen van groen fruit, lelie komkommer die worden ondersteund door de basisnoten van hout en musk.

Coconut

De Coconut lijn van Taylor of Old Bond Street heeft de heerlijke, tropische geur van Kokosnoot welke niet overheersend is.

Lemon & Lime

De Lemon & Lime lijn van Taylor of Old Bond Street heeft een frisse, zoete, maar ook zurige geur van Limoen gecombineerd met Citroen. De bestaat uit een vleugje limoen, citroen en sinaasappel, verrijkt met een vleug kruid, bloemenextract op een basis van houtige geurnoten.

Rose

De Rose lijn van Taylor of Old Bond Street heeft de heerlijk fris-zoete geur van rozenbladen welke heerlijk is om de dag mee te beginnen. De heerlijke rose geur komt tot stand door de mix met geurnoten van rozen, geranium een vleugje kruidnagel en kaneel.