Alex M.
Een goed ruikende deo wat prettig is voor je omgeving . Makkelijk aan te brengen door de roller waar door je niks de lucht in spuit in vergelijking met spuitbus deo..... dus eco..... Ik heb zelf meerdere producten van dit Britse bedrijf gebruikt en kan zeggen dat het me niet is tegen gevallen Wil je een goeie No nonsens deo dan zal deze daar zeker in het spreekwoordelijke rijtje thuis horen Vriendelijke Groeten Alex Muis
01 Jul 2020
Michiel H.
Ik heb zo'n beetje alle aluminiumvrije deodoranten geprobeerd. Dit tot groot verdriet van mijn vrouw thuis en mijn collega's op het werk. Het voordeel van die andere ecodeo's is dat het ook mensen op afstand houdt. Maar deze eco-warrior deodorant doet het gewoon goed. Dus als je jezelf niet wilt vergiftigen met aluminium en toch mensen dichtbij wilt houden, koop dan deze deodorant!
01 Dec 2019
Je beoordeling toevoegen

The Bluebeards Revenge 
Roll-On Deodorant - Eco Warrior

€5,60
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Een compleet Eco-friendly roll-on deodorant, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Laat je de hele dag door fris ruiken zonder gebruik te maken van ingrediënten die je liever niet op je huid smeert.

Wordt z.s.m. bewerkt.

Aqua, hamamelis virginia, peg 40 hydrogenated castor oil, saccharomyces ferment, parfum, hydroxyethylcellulose, phenoxythethanol (Parfum contains: benzyl benzoate, coumarin, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde,limonene, linalool).

Kenmerken

  • 100% natuurlijke ingrediënten.

  • Blijft de hele dag zitten.

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen