Mike
Na jaren lang scheren met Gillette Super Adjustable deze gekocht. Gesloten kam was beetje een gok, ik wist niet wat zou ik moeten verwachten. Toch totaal geen spijt. Het gevoel tijdens het scheren met GSA was eigenlijk beetje brutaal en agressief, met Scimitar is het best zacht maar accuraat. Je voel het mes op je huid maar je weet dat deze doet geen kwaad. Er komt nog geen huidirritatie na het scheren. Let wel op, de "aanbieding" met deze scheermes met 10 mesjes van Bluebeards Revenge voor 42.95 is geen aanbieding. Als je deze los ga bestellen en dan los 10 scheermesjes ga toevoegen, kom je op 41.75 (37.50 + 4.25).
06 Jun 2021
Je beoordeling toevoegen
-23%

The Bluebeards Revenge 
"Scimitar" Double Edge Razor

€49,00
€37,50
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

De Double Edge "Scimitar" Razor, één van de fijnste scheermessen op de markt. Prachtig vormgegeven scheermes, die je laat scheren zoals echte mannen dat in de vroegere jaren deden.

Pure luxe, het scheren met een Scimitar. De Razor heeft een uitgebalanceerd gewicht, hiermee leg je hem gemakkelijk op je huid en kun je de rondingen van je gezicht goed volgen, zonder je hiermee enorm te snijden.

De messen zijn verwisselbaar en verkrijgbaar in je plaatselijke supermarkt of in onze shop.

Let op: De mes wordt standaard zonder messen geleverd.

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen