Diedrik D.
Deze shavette is absoluut een must have om thuis strakke contourlijnen te kunnen afzetten. Het voordeel van een shavette is het strakke resultaat met name omdat je de scheerlijn goed kunt blijven zien ten opzichte van scheren met een gewoon scheermesje of safety razor. Hoewel, in het begin is de overstap van een normale scheermesje naar een shavette een grote stap en zal zeker bij de eerst scheerbeurten wat meer moeite kosten. Echter, zodra je de juiste techniek beheerst kun je met een shavette zeer strakke contourlijnen afzetten en vermindert deze manier van scheren ook de kans op irritatie en ingegroeide haren, mits goed geschoren wordt. Niet alleen kun je met een shavette een beter scheerresultaat behalen, het is op de lange termijn ook veel goedkoper gezien de gemiddelde prijs van de bijpassende blades. De shavette van The Bluebeards Revenge is dan ook een uitstekende keuze voor beginners gezien de prijs kwaliteitsverhouding om zo ook in tijden van crisis je baard goed verzorgd te houden. Zelf heb ik er nog scheerolie bij besteld om het mesje beter te kunnen laten glijden en tegelijkertijd ook de scheerlijn te kunnen blijven zien.
06 May 2020
Arie de Jonge
Gisteren ontvangen, ziet er mooi uit. Vandaag 1e scheerbeurt. Alleen mijn wangen gedaan (wordt op diverse sites aangeraden in het begin). Valt niet tegen, 1 klein krasje, mag geen naam hebben ;) Mesjes wisselen / plaatsen gaat best lastig. Had een schaartje nodig om het scheermes open te maken. Moet wss nog een beetje "inslijten" zo strak zit het. Ik blijf hem zeker gebruiken naast mijn safety razors. Voor de mensen die twijfelen of ze hem wel of niet willen kopen : gewoon doen, bevalt het niet dan is er met dit bedrag geen man overboord en je hebt wat leuks om op de schoorsteenmantel te zetten ;)
10 Nov 2019
A.J. W.
Een ouderwets scheermes. Daar was ik naar op zoek, zo'n echte die je op een leren band weer kunt scherpen. Maar ja, die prijs: 230 euro zonder slijpband... Mijn barbier wees me op de shavette, die is aanmerkelijk goedkoper. Voor 13 euro kon ik me geen buil vallen en dus was de aanschaf snel geregeld. Maar dan het scheren
04 Oct 2019
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

The Bluebeards Revenge 
Shavette Razor

€12,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

Scheren in stijl doe je met deze Shavette. The Bluebeards Revenge Shavette is de dichtste benadering met een Straight Razor, voordeel van deze Shavette is dat je hem niet hoeft te slijpen maar dat hij met verwisselbare mesjes werkt.

Met deze Shavette behaal je het gladste scheerresultaat, zonder het mes te hoeven slijpen.

De Shavette wordt geleverd zonder messen, deze kun je bij ons online bestellen.

Lentge: 22cm (uitgeklapt)

Tip: Bekijk de video voor een Tutorial over het scheren met een Shavette.

  1. Open het mes en klik de houder naar achteren.
  2. Je kunt nu de twee stalen houders van elkaar af buigen en omhoog schuiven.
  3. Breek de Double Edge mesjes in tweeën en plaats een enkel in het mes.
  4. Schuif de houders in plaats en je bent klaar voor het scheren.

Kenmerken

  • Werkt met verwisselbare mesjes.

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat.

4 sterren uit 7 reviews
Uw review toevoegen