The Bluebeards Revenge

Hoe is The Bluebeards Revenge ontstaan?

Uit de UK, The Bluebeards Revenge is een problem solver. Miljoenen mannen van over de hele wereld ervaren irritaties bij het scheren, de zogenaamde 'Blue Beard'. De gasten van de The Bluebeards Revenge waren dit zat en vonden dat het tijd werd een product te ontwikkelen die op de man was gericht en die irritaties bij het scheren zou voorkomen.

De producten

De producten van The Bluebeards Revenge hebben twee belangrijke eigenschappen, ze voorkomen die irritaties na het scheren waarbij je gezicht lijkt te branden én ze zorgen ervoor dat je gezicht de hele dag door mooi glad blijft. Er is niets vervelender dan er achter te komen dat je baard bij de lunch alweer zichtbaar is, terwijl je je dezelfde ochtend nog hebt geschoren.

Shaving Cream

De topper op het gebied van scheren is wel de Shaving Cream van The Bluebeards Revenge. Deze crème is vrij van die nare parabenen, want je wilt natuurlijk geen bijproduct van aardolie op je huid hebben. Deze crème maakt fijne schuim en legt als ware een dun laagje op je huid waardoor je mes over je huid glijdt. Naast de goede scheereigenschappen van deze crème, heeft hij ook een ander bijzonder ingrediënt wat deze scheercrème uniek maakt. Decelerine in de scheercrème vertraagd de teruggroei van haren, dus de créme werkt aan beide kanten. Het laat je gemakkelijk schernen en het zorgt ervoor dat je een dag lang van je glad geschoren gezicht kunt genieten.

FHM Awards

FHM doet jaarlijks de fijnste verzorgings en grooming producten voor de man testen en beoordelen. Zo waren in 2013 en 2014 de producten van The Bluebeards Revenge aan de beurt. Je verwacht het natuurlijk al, anders was het hier echt niet geschreven, maar in beide jaren is The Bleubeards Revenge uitgeroepen tot het Grooming merk van het Jaar!