Oscar t.
Voor het eerst een kwast plus scheerschuim van het merk The Goodfellas Smile gebruikt. Ik ben hier zeer tevreden over en het scheren is echt weer een genot.
01 Oct 2020
Rense L.
Ondanks dat ik geen ervaring heb met andere scheerkwasten, aangezien ik pas recentelijk ben overgestapt naar een nieuwe manier van scheren, vind ik dit een aangename kwast om te gebruiken. Twijfel wel of ik eventueel voor het kleinere broertje had moeten gaan. Daarnaast vond ik de kwast niet heel aangenaam ruiken, maar heb begrepen van een kennis van mij dat die geur te verhelpen is. Al met al toch zeker een prima kwast voor deze kwast!!
06 Jan 2020
Uw review toevoegen

The Goodfellas' Smile 
Scheerkwast - The Wild Hog

€6,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

The Wild Hog scheerkwast is een samenwerking tussen The Goodfellas' Smile en Omega Brush. Klassieke stevige scheerkwasten die scheerzeep in een handomdraai kunnen aanbrengen. Gemaakt in Italie.

The Wild Hog is het middelgrote broertje van The Hog en The King Hog. Gemaakt met hoge kwaliteit varkensharen. Betaalbaar en oersterk. Dankzij de stevige varkensharen zijn de moeilijkste zepen makkelijk aan te brengen. Iets wat niet lukt met zachte dassenharen. 

GEMAAKT IN ITALIË

 

 

 

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen