Jasper G.
Top meshouder. Aanrader.
01 Jan 2021
andries z.
Daar ik mij hele leven al nat scheer en een heleboel verschillenden soorten messen gebruik heb is er voor mij een nieuwe uitdaging gekomen.
03 May 2020
Je beoordeling toevoegen

The Goodfellas' Smile 
Scheermes Abysso

€16,95
Morgen in huis
8 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Abysso van The Goodfellas' Smile is een shavette voor verwisselbare messen. het scheermes is te gebruiken met normale halve scheermesjes. De Abysso shavette heeft instelbare pennen om de weerstand van het mes in te kunnen stellen zodat het optimale scheercomfort voor iedereen te bereiken is met dit mes. De Abysso is het broertje van de Inferno shavette en heeft behalve een andere uiterlijk dezelfde eigenschappen. 

Het inbrengen van het mesje is zeer eenvoudig gemaakt bij deze shavette. 

Gemaakt van staal en bedekt met een coating van industriële teflon. Het handgemaakte scheermes bevat een handvat met een stevige grip.

Maak de huid voor gebruik eerst goed warm en zacht om sneetjes te voorkomen. Dit kan door een warme natte handdoek op het gezicht te leggen. Daarna kun het scheerschuim aanbrengen. Weet je niet hoe je scheert met een shavette? Lees hier dan over het gebruik van een open scheermes. 

  1. Breek een mesje in tweeën. Dit kan het makkelijkst door het mesje in verpakking te buigen zodat je zonder wonden twee gelijke halve mesjes krijgt. 
  2. Steek het mesje met de hand in het scheermes. Verwijder de koppeling van de scheerkop en steek het mesje tussen de pinnetjes. Zet de koppeling weer vast. 

 

Kenmerken

  • Handgemaakt

  • Verwisselbare mesjes

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen