Je beoordeling toevoegen

The Goodfellas' Smile 
Scheermes Inferno

€16,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Inferno van The Goodfellas' Smile is een shavette voor verwisselbare messen. het scheermes is te gebruiken met normale halve scheermesjes. De Inferno shavette heeft instelbare pennen om de weerstand van het mes in te kunnen stellen zodat het optimale scheercomfort voor iedereen te bereiken is met dit mes. 

Het inbrengen van het mesje is zeer eenvoudig gemaakt bij deze shavette. 

Gemaakt van staal en bedekt met een coating van industriële teflon. Het handgemaakte scheermes bevat een handvat met een stevige grip.

Let op: De losse scheermesjes zijn niet inbegrepen.

 

Gebruik 

Maak de huid voor gebruik eerst goed warm en zacht om sneetjes te voorkomen. Dit kan door een warme natte handdoek op het gezicht te leggen. Daarna kun het scheerschuim aanbrengen. Weet je niet hoe je scheert met een shavette? Lees hier dan over het gebruik van een open scheermes. 

  1. Breek een mesje in tweeën. Dit kan het makkelijkst door het mesje in verpakking te buigen zodat je zonder wonden twee gelijke halve mesjes krijgt. 
  2. Steek het mesje met de hand in het scheermes. Verwijder de koppeling van de scheerkop en steek het mesje tussen de pinnetjes. Zet de koppeling weer vast. 

 

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen