Wybe H.
Als je heel erg gewend bent om met een multi-mes of een safety-razor te scheren, dan is een open mes best spannend. Maar juist omdat dit open mes een vast handvat heeft, voelt het degelijk en kun je makkelijk en heel precies sturen. M'n hals en wangen scheren gaat geweldig. M'n hoofd scheren vind ik lastig omdat de schedel rond en hard is en het rechte mes dus maar een klein scheeroppervlak raakt. Wel een tip: probeer verschillende merken mesjes! Dat maakt echt verschil
01 Jun 2020
Bram B.
Voor mij veel gebalanceerder dan een Shavette.. Ook is hij wat dikker en daarom iets comfortabeler vast te pakken. Forhand en Backhand positie's zijn ook veel makkelijker te wisselen. Mesje erin doen is erg makkelijk! Kortom een aanrader voor als je een normale Shavette iets te lastig vind maar toch met een traditioneel mes wilt scheren.!
27 Sep 2019
Je beoordeling toevoegen

The Goodfellas' Smile 
Scheermes Shibumi

€19,95
Levertijd werkdagen
Nog 1 op voorraad

De Shibumi van The Goodfellas' Smile is een innovatieve shavette voor verwisselbare messen. het scheermes is te gebruiken met normale halve scheermesjes. Het mes is gegoten in één gebogen stuk wat maximaal scheercomfort bevorderd. Het mes is perfect uitgebalanceerd en zeer wendbaar. 

Gemaakt van staal en bedekt met een zwarte coating van teflon. Het handgemaakte scheermes bevat een handvat met een stevige grip.

Maak de huid voor gebruik eerst goed warm en zacht om sneetjes te voorkomen. Dit kan door een warme natte handdoek op het gezicht te leggen. Daarna kun het scheerschuim aanbrengen. 

  1. Breek een mesje in tweeën. Dit kan het makkelijkst door het mesje in verpakking te buigen zodat je zonder wonden twee gelijke halve mesjes krijgt. 
  2. Steek het mesje met de hand in het scheermes. Verwijder de koppeling van de scheerkop en steek het mesje tussen de pinnetjes. Zet de koppeling weer vast. 

 

Kenmerken

  • Handgemaakt

  • Bevordert een maximaal scheercomfort

4 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen