Janus
Dit is een heerlijke scheerzeep, ik kan niet anders zeggen. Je hebt er heel weinig van nodig. De geur van deze zeep is geweldig en doet mij denken aan een oude kapperzaak in Italie, waar zo een oud mannetje staat te knippen en te scheren.... En in de zaak zo een heerlijke scheerzeeplucht .....die bij thuis komst nog steeds doet denken aan vroeger tijd .......
09 Feb 2022
Jan Jaap
Deze zeep is goed! Heel goed! Zowel in gebruik alsook de geur. Zelfs al hoef ik me niet te scheren, doe ik toch elke dag even de deksel van het potje om even te ruiken. Deze geur is heerlijk en ik moet me bijna beheersen om me niet elke dag te gaan scheren. Als je de geur van TOBS Sandelwood lekker vindt, is dit een prima aanrader. De scheereigenschappen zijn top. Opkloppen in de scheerkom gaat gemakkelijk en het aanbrengen van de schuim op je gezicht gaat vanzelf. Het mes baant zich vanzelf een weg en glijdt prima. Top! een aanrader.
01 May 2020
Jeroen P.
Wat een prachtige zeep! Zodra je hem opent een heerlijke geur waar je aan blijft ruiken. Maar het is natuurlijk een scheerzeep dus naast de geur zijn ook de scheer eigenschappen belangrijk. En die zijn prima. Mooi makkelijk op te kloppen schuim en prima demping en glij-resultaat. Deze zeep staat op nr 1 in mijn favoriete zepen tot nu toe!
09 Sep 2019
Je beoordeling toevoegen

The Goodfellas' Smile 
Scheerzeep - Amber Fougere

€8,95
Levertijd werkdagen
Nog 2 op voorraad

De Amber Fougere van The Goodfellas' Smile is een in Italie handgemaakte scheerzeep van 100% natuurlijke ingrediënten. Een intense scheerervaring dankzij de kruidige explosie van geur wanneer je deze aanbrengt.

Deze scheerzeep schuimt goed en wanneer deze wordt aangebracht op het gezicht komen er allerlei heerlijke geuren vrij. Verwacht tonen van lavendel, kruiden en sandelhout, maar ook van kruiden en citroengras. 

  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen kleurstoffen
  • Geen dierlijke vetten
  • Geen toevoeging van glycerine

Neem een klein hoeveelheid scheerzeep op de scheerkwast en schuim het op in een scheerkom of direct op het gezicht. 

AQUA, STEARIC ACID, COCOS NUCIFERA-OLIE, *NATRIUMHYDROXIDE (Dit ingrediënt staat per ongeluk op het etiket - het juiste ingrediënt is KALIUMHYDROXIDE. we zullen deze afdrukfout zo snel mogelijk corrigeren.), PRUNUS AGMIGDALUS OLIE, BUTYROSPERMUM PARKII, CI 75810, PARFUM, LINALOOL
LIMONENE, coumarine, EUGENOL, CITRONELLOL, geraniol

 

 

Kenmerken

  • Natuurlijke ingrediënten

  • Handgemaakt

5 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen