Koen
Heel erg fijn en handig om zo alle geuren en zepen uit het gamma te kunnen proberen. Elk merk zou dit moeten doen! Ik was het gewoon om met Proraso te scheren (preshave, zeep en aftershavebalsem), maar de zepen van the goodfella’s smile zijn een openbaring. Eenvoudig tot een geweldig rijk schuim te maken waarbij je zonder pre- en aftershave een superglad resultaat bekomt zonder enige irritatie. Voor mij de nieuwe standaard. Aanrader!
05 May 2022
Johan F.
Fantastische optie om alle varianten uit te kunnen proberen zonder meteen hele potten te hoeven kopen. Deden alle fabrikanten dit maar! De bedoeling van de aanschaf van deze "sample tube" was om de keuze voor een grote pot (evt. met aftershave erbij) makkelijker te maken, maar hoewel de meeste geuren behoorlijk uiteenlopen vind ik ze tot nu toe vrijwel allemaal lekker ruiken en prettig scheren. Dat wordt uiteindelijk dus alsnog meerdere zepen kopen, bedankt Alpha Men ;-) Overigens zitten de meeste potjes zeker vol genoeg om de zepen wel 4 of 5x uit te proberen.
15 Sep 2021
Je beoordeling toevoegen

The Goodfellas' Smile 
The Tube - 14 Scheerzeep Samples

€19,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Deze Sample Tube bevat alle 14 scheerzepen van The Goodfellas' Smile en is een uitstekende oplossing om alle zepen en geuren uit te proberen. 
 
Deze Tube bevat 14 scheerzepen in een 10 ml formaat die goed zijn voor maar liefst 45 complete scheerbeurten:
  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg warm water toe.*
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

*Omdat deze zepen een plantaardige formule hebben, zul je tijdens het maken van het schuim wat meer water moeten toe voegen dan dat je gewend bent van andere scheerzepen.

Zie producten. 

Kenmerken

  • Ideaal om alles uit te proberen

  • Goed voor 45 scheerbeurten

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen