Je beoordeling toevoegen
-30%

The Grey 
Immune Defense Support

€49,00
€34,30
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Versterk je immuunsysteem met deze Immune Defense Support-capsules van The Grey. De Immune Defense Support zit boordevol vitamine C, vitamine D, zink en selenium, maar ook met natuurlijke kruiden, kurkuma, kudzu-poeder en knoflook welke helpen om de afweer van het lichaam te versterken en te beheersen. Dit zorgt voor de optimale balans van de immunologische afweer en het bevordert een gezonde longfunctie. De formule is halal gecertificeerd en is vrij van GMO's.

THT: 09/2022

  1. Neem vier capsules per dag in met een glas water.

Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor zwangere of zogende moeders en kinderen jonger dan 18 jaar

ALLERGIE WAARSCHUWING: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kunnen worden verwerkt .

Vitamine C, Vitamine D, magnesium, zink, selenium, N-Acetyl L-Cysteïne , vlierbes, Kurkumawortelextract, Quercetine, Biologische acaciagom, biologisch rijstextractmengsel (biologisch rijstextract, biologische rijstschillen, biologische Arabische gom, biologische zonnebloemolie), biologisch silicaconcentraat en biologische filmcoating (gezuiverd water, biologische maltodextrine, biologische zonnebloemlecithine, biologische palmolie en biologische guargom) .

Kenmerken

  • Verrijkt met veschillende vitamines en natuurlijke ingrediënten

  • Helpt de afweer van het lichaam te versterken en te beheersen

  • Halal gecertificeerd

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen