Je beoordeling toevoegen

Toppik 
Colored Hair Thickener

€29,95
Morgen in huis
5 op voorraad

Toppik Colored Hair Thickener is een verdikkende en camouflerende kleurspray, die dunnere gebieden in het haar opvult. De Spray heeft dezelfde haarvezels als de Toppik Hair Building Fibers. 

Colored Hair Thickener geeft het haar weer een voller en dikker uiterlijk. Kan ook gebruikt worden om kleuring bij de haarwortels te camoufleren. De Spray is bestand tegen regen, wind en transpiratie. Het product hecht zich goed aan het haar, maar is toch makkelijk te verwijderen met shampoo.

De Spray schilfert en irriteert de huid niet, waardoor het veilig is voor dagelijks gebruik. Het product is gemaakt van natuurlijke pigmenten die bijna bij elke haarkleur passen. 

Verkrijgbaar in 4 kleuren. 

  1. Breng de spray op droog en gestyled haar aan. 
  2. Houdt de spray op circa 10 tot 20 cm van het haar.
  3. Spray gelijkmatig over het dunne gedeelte van het haar. Doe dit net zolang totdat het dunne gedeelte helemaal bedekt is. 

Ingrediënten 

Fluorkoolwaterstof 152a, dimethylether, Gedenatureerde Alcohol, Propyleen Glycol, VP / VA Copolymer, Aluminium Zetmeel Octenylsuccinate, Silica, PEG-75 lanoline, Water (aqua), benzylbenzoaat (EU, Fragrance Allergen), Lilial (EU geurallergeen), Geur (parfum), ijzeroxiden (CI 77492), ijzeroxiden (CI 77491), ijzeroxiden (CI 77499), ijzeroxiden (CI 77489)

Kenmerken

  • Vult dunne gebieden in het haar op

  • Geeft het haar een voller en dikker uiterlijk

  • Gemakkelijk te verwijderen met shampoo

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen