Je beoordeling toevoegen
-10%

Toppik 
Hair Perfecting Tool Kit

€25,95
€23,35
Morgen in huis
10+ op voorraad

Toppik Hair Perfecting Tool Kit is een set waar alle benodigdheden inzitten om de Toppik Hair Building Fibers zo goed mogelijk aan te brengen. De Hair Building Fibers moet je er uiteraard zelf nog even bij bestellen, deze zijn niet ingegrepen in de Hair Perfecting Tool Kit 

De set bevat de volgende producten:

 • Toppik Spray Applicator 
  Toppik Spray Applicator is speciaal gemaakt om de Toppik Hair Building Fibers gecontroleerd aan te brengen door te spuiten i.p.v. te schudden. 
 • Toppik Hairline Optimizer
  Toppik Hairline Optimizer is een kam ontworpen om een natuurlijke haarlijn te creëren na gebruik van de Toppik Hair Building Fibers.
 • Toppik Fiberhold Spray - 50 ml
  Toppik Fiberhold Spray Travel is een fijne mist die de haarvezels op hun plek houdt tijdens wind, regen en transpiratie. Het haar blijft altijd netjes in model.

Let op: Toppik Spray Applicator past alleen op de Toppik Hair Building Fibers 12 gram en 27,5 gram

Breng de Applicator aan op de bovenkant van de Toppik Hair Building Fibers. Knijp in de Applicator om de haarvezels aan te brengen. 

Na het aanbrengen van de Toppik Hair Building Fibers gebruik je de Fiberhold Spray. Breng de Fiberhold Spray op circa 15 cm afstand aan op de plaats waar de Toppik Hair Building Fibers is aangebracht. Een paar keer sprayen is hierbij al genoeg. 

Door de onregelmatige tanden van de Hairline Optimizer kan je een natuurlijke haarlijn creëren. Kam voorzichtig door het haar en bepaal zelf waar je de haarlijn wilt creëren. 

Ingrediënten Fiberhold Spray:

SD alcohol 40, water (aqua / eau), octylacrylamide Acrylaten / butylaminoethyl, methacrylaatcopolymeer, PEG-12 Dimethicone, Gehydroliseerde haar keratine, Helianthus Annus (zonnebloem) zaad extract, Cucumis sativus (komkommer) fruit extract, camellia sinensis (groene thee) extract, Vaccinium macrocarpon (veenbes) fruit extract, triethylcitraat, aminimethyl propanol, geur.

 

 

 

 

 

Kenmerken

 • Brengt de haarvezels gecontroleerd aan

 • Creëert een natuurlijke haarlijn

 • Houdt de haarvezels op hun plek

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen