Je beoordeling toevoegen

Toppik 
Hair Perfecting Tool Kit

€25,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Toppik Hair Perfecting Tool Kit is een set waar alle benodigdheden inzitten om de Toppik Hair Building Fibers zo goed mogelijk aan te brengen. De Hair Building Fibers moet je er uiteraard zelf nog even bij bestellen, deze zijn niet ingegrepen in de Hair Perfecting Tool Kit 

De set bevat de volgende producten:

 • Toppik Spray Applicator 
  Toppik Spray Applicator is speciaal gemaakt om de Toppik Hair Building Fibers gecontroleerd aan te brengen door te spuiten i.p.v. te schudden. 
 • Toppik Hairline Optimizer
  Toppik Hairline Optimizer is een kam ontworpen om een natuurlijke haarlijn te creëren na gebruik van de Toppik Hair Building Fibers.
 • Toppik Fiberhold Spray - 50 ml
  Toppik Fiberhold Spray Travel is een fijne mist die de haarvezels op hun plek houdt tijdens wind, regen en transpiratie. Het haar blijft altijd netjes in model.

Let op: Toppik Spray Applicator past alleen op de Toppik Hair Building Fibers 12 gram en 27,5 gram

 1. Zorg dat het haar droog is bij het aanbrengen. 
 2. Breng met behulp van de applicator de haarvezels op het haar aan. Knijp in de applicator boven het dunne gedeelte van je haar. 
 3. Klop zachtjes met je vingertoppen rondom het dunne gedeelte, zodat de vezels goed verdeeld zijn. 
 4. Breng voor een optimaal resultaat hierna de Toppik Fiberhold Spray aan, hierdoor zullen de haarvezels op hun plek blijven tijdens het sporten, in wind en regen. 
 5. Breng de fiberhold spray op circa 15 cm afstand aan op de plaats waar de Toppik Hair Building Fibers zijn aangebracht.
 6. Een paar keer sprayen is hierbij al genoeg. 
 7. Kam vervolgens voorzichtig met de hairline optimizer door het haar en bepaal zelf waar je de haarlijn wilt creëren. 

Ingrediënten Fiberhold Spray:

SD alcohol 40, water (aqua / eau), octylacrylamide Acrylaten / butylaminoethyl, methacrylaatcopolymeer, PEG-12 Dimethicone, Gehydroliseerde haar keratine, Helianthus Annus (zonnebloem) zaad extract, Cucumis sativus (komkommer) fruit extract, camellia sinensis (groene thee) extract, Vaccinium macrocarpon (veenbes) fruit extract, triethylcitraat, aminimethyl propanol, geur.

 

 

 

 

 

Kenmerken

 • Brengt de haarvezels gecontroleerd aan

 • Creëert een natuurlijke haarlijn

 • Houdt de haarvezels op hun plek

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen