Je beoordeling toevoegen

Triumph & Disaster 
Dichotomy Eye Serum

€60,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

Het Dichotomy Eye Serum van Triumph & Disaster bestaat uit de perfecte afweging tussen de krachten van de natuurlijke- en de wetenschappelijk bewezen ingrediënten.

Het serum geeft de huid rond de ogen een goede verzorging. Dit helpt bij het voorkomen van een slappe huid en donkere kringen rond de ogen als gevolg van uitdroging, stress en onvoldoende slaap. Ook optimaliseert het serum de waterstroom en matigt deze de watercirculatie rond de ogen waardoor onnodige wallen worden vermindert.

Het serum ondersteund de aanmaak van collageen, geeft trekondersteuning aan de bloedvaten en verbeterd de huidelasticiteit. Dit is cruciaal voor het behoud en versteviging van de gevoelige delen rond de ogen.

Verder bevordert het serum de synthese van essentiële lipiden en eiwitten wat zorgt voor en gezonde en jeugdig ogende huid.

  1. Neem een gewenste hoeveelheid serum.
  2. Breng dit aan rond de ogen, werk hierbij van de binnenste naar de buitenste hoeken van de huid rond de ogen.
  3. Combineer met de Dark Moon Hydrating Cream om de huid rond de ogen 's nachts te voorzien van een goede behandeling.

Aqua (Water), Glycerine, Squalaan (Olijf), Natriumacrylates Copolymeer, Xylitylglucoside, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruitextract, Ascophyllum Nodosum (Noorse Kelp) Extract, Asparagopsis Armata Extract, Albizia Julibrissin (Perzische Zijdeboom) Schors Extract, Saccharide Isomeraat, natriumhyaluronaat, acer rubrum (moerasesdoorn) schors extract, anhydroxylitol, xylitol, pseudowintera colorata (horopito) bladextract, tocoferol (vitamine E), sorbitol, darutoside, lecithine, helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, rosmarinus officinalis (rozemarijn) ) Leaf-extract, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, citroenzuur, natriumcitraat.

Kenmerken

  • Voorkomt donkere kringen rond de ogen

  • Vermindert onnodige wallen

  • Ondersteund de aanmaak van collageen

  • Verbetert de huidelasticiteit

  • Zorgt voor een jeugdig ogende huid

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen